- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brd
nagyúr
Az Administrative Group/Servers/Servered neve/Protocols/SMTP/Virtual Serveren joggegérgomb/Properties/Delivery fülön milyen beállítások vannak megadva? Elsősorban az Expiration timeout az érdekes (én 2 napra szoktam beállítani, igazából a mai rohanó világban már ez is sok; többet teljesen felesleges, ha fontos a levél, úgyis előbb jön a telefon, hogy: "miért nem kapta meg X.Y. a levelemet?", amelyik serverre meg nem lehet 2 napon belül levelet küldeni, azt ott egye meg a fene... Ill. a retry-okat szerintem úgy érdemes beállítani, hogy legalább 1 óra teljen el a rögtön (nulladik
) és a negyedik próbálkozás között.
-
kraftxld
félisten
Ha OWA-val megpróbálsz bejelentkezni a szerverre, akkor ugyanígy ki fogja dobni a cert. errort, onnan töltsd le a tanúsítványt, és a kliensen add hozzá a trusted root cert-ek közé.
Ez után is van ilyen hiba? Bár nem kellene tanusítvány a rendes kapcsolathoz. Nincs véletlenül Outlook Anywhere beállítva (RPC over HTTP(S)), az exchange szerver tulajdonságainál?
[link]
A végén van a kliens beállítása -
n0se
tag
sziasztok megint.
azt mostmár sikerült elérni, hogy az eseménynaplóba ne kerüljenek error bejegyzések, amiket fentebb írtam.
de a jelenség még mindig megvan, group policy management -> ott jobb egér és edit az egyik policyn és amikor bejönne a policy editor, akkor az ablak megjelenik és elfagy, utána csak kilőni lehet a folyamatot.
ötlet?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest