- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Dehogynem megoldhato (bar siman kizarhatsz "jo" IP-ket is mert ahogy mondtam nincs orszag range), csak kozben azt elfelejettem hogy ha valaki tordelessel "foglalkozik" annal mar szerintem a minimum hogy proxy szervert hasznal ugyhogy johet akarmilyen IP-rol, bar egy probat meger...
Egy kicsit szelmalomharcnak tunik az egesz mert internetes levelezes teljesen nyitott ezekre a tamadasokra es pl egy OWA-t nem lehet lezarni igazabol egy kozepes cegnel sem rendesen ez ellen...
-
Hedgehanter
őstag
Megprobaljak kitalalni az admin jelszot vagy userekkel probalkoznak? Azon kivul hogy bejegyzesek vannak okoznak egyeb problemat?
Sajnos nincs (nem hallottam meg) olyan hogy orszagokra osztott IP szoval nem zarhatod ki oket ugy, annyit tehetsz hogy
1, elkezded kizarni az IP-ket amirol jonnek es vagy te fogod megunni amikor mar a 200. IP-t blokkolod le vagy ok arrol nem is beszelve hogy elegge megterhelo lesz a tuzfalnak.
2, csak azokat az IP-ket engeded be akiknak joguk van bemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest