Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Dehogynem megoldhato (bar siman kizarhatsz "jo" IP-ket is mert ahogy mondtam nincs orszag range), csak kozben azt elfelejettem hogy ha valaki tordelessel "foglalkozik" annal mar szerintem a minimum hogy proxy szervert hasznal ugyhogy johet akarmilyen IP-rol, bar egy probat meger...
Egy kicsit szelmalomharcnak tunik az egesz mert internetes levelezes teljesen nyitott ezekre a tamadasokra es pl egy OWA-t nem lehet lezarni igazabol egy kozepes cegnel sem rendesen ez ellen...
-
Hedgehanter
őstag
Megprobaljak kitalalni az admin jelszot vagy userekkel probalkoznak? Azon kivul hogy bejegyzesek vannak okoznak egyeb problemat?
Sajnos nincs (nem hallottam meg) olyan hogy orszagokra osztott IP szoval nem zarhatod ki oket ugy, annyit tehetsz hogy
1, elkezded kizarni az IP-ket amirol jonnek es vagy te fogod megunni amikor mar a 200. IP-t blokkolod le vagy ok arrol nem is beszelve hogy elegge megterhelo lesz a tuzfalnak.
2, csak azokat az IP-ket engeded be akiknak joguk van bemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest