- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuncsaku
csendes tag
válasz Jones12 #25911 üzenetére
Igen. Vagy akiket meg akarsz tartani vedd fel kontaktnak, majd a névjegyek beállításaiban kapcsold ki a Facebook kontaktok mutatását. Azért nem értettem a problémád elsőre, mert én nem veszek fel Facebookon boldog-boldogtalant, csak azt, aki valóban fontos. Sőt, akinek nincs képe, azt is kipöckölöm. Olyat nem játszok, hogy rólam minden adatot lát, én meg bámuljam a szürke kockát. Ha nem méltat annyira, hogy megmutassa a képét, akkor kívül tágasabb.
-
kuncsaku
csendes tag
válasz Alexios #25904 üzenetére
Szerintem azért jó integrálni, mert akkor ugyanúgy néz ki a voip is, mint a rendszer. Tehát ha telefonálni akarsz a voip rendszeren, akkor ne kelljen futtatni a babakék Skype programot, vagy dózsalila Vibert, ami egy teljesen más malaccal, vagy ui-val rendelkezik. Nekem ez tetszik is. Bizonyára észrevette mindenki, hogy az Outlook webes felülete is olyan mint a telefon. És ezért csempés a PC-n a Windows 8. Aki megnyitja, az bizony Lássa, hogy Microsoft terméket használ. Sima manipulatív megoldás, nem is mai találmány. Ezért egyformák a gyorséttermek, a bevásárlóközpontok. Mert az ember alapvetően nem szereti a változást nagy volumenben. Ha meglátja az ember a nagy sárga M betűt, akkor már csorog is a nyála és tudja, hogy bárhol a világon bemegy egy ilyen étterembe, akkor mire számíthat. Ugyanez van a Microsofttal is. Integrálják és akkor egyforma lesz. Én fel se teszem a Facebook appot, hibátlanul megy a beépített is. És minek fusson mégegy program a háttérben? Azt meg letojom, hogy mikor írta valaki az üzenetet. Elolvasom és kész. Kijelzi a rendszer ha új üzenet van. Ennyire ne legyek már kocka, hogy az érdekeljen, hogy mikor írta Jakab az üzenetét. A képküldés meg minek bele? Ott az email. Még annak is lehet képet, hangot, videót küldeni, akinek nincsen skype, viber, linkedin, Twitter, Facebook, MSN, iwiw, chat.hu, hoxa, Prohardver, It cafe, Vatera, jofogas.hu, stb stb fiókja. Annyira nagy dolog beírni Facebook uzenetbe, hogy "küldtem kepet emailben"? Ugyan már. Sok ember jó dolgában csak sír meg panaszkodik. Sírva vígad a magyar. Mekkora mondás. Azt meg nem tudtam, hogy a WP az olyan mint a kokakóla, a gyártó névre szólóan adja ki. Ez Gézának. Neked Géza nem adunk rendes pusht, rábsztál, leülhetsz. Béla szevasz, te kapsz pusht, jól van, szaladj. Nos Gizike. Veled mit csináljak? Jó. Nagy a melled, de nem vagy túl okos, most a héten kapsz pusht, jövő héten nem, aztán majd megint kapsz. Ez tényleg igy van?
-
kuncsaku
csendes tag
válasz mukibuci #25867 üzenetére
Nem irtam hülyeséget. A szolgáltató elmondja, hogy milyen lehetőségei vannak. Továbbá a rendőrség az nem esetlegesen nyomoz ha olyan kedve van, hanem ugy tesz, ahigyan törvényben van előírva. Az más kérdés, hogy sokan behisztiznek és a rendőrséget okolják, ha a törvény nem megfelelő.
-
kuncsaku
csendes tag
válasz mukibuci #25865 üzenetére
Nem egyenlő. Arra gondoltam, hogy letilthatja. De ha letiltatja, akkor a rendőrség se találja meg. Csak akkor, ha pl ruházat átvizsgáláskor megtalálja egy másik eset kapcsán.
Te nő vagy? A nők szokták ilyen nehezen viselni, ha valaki tájékozottabb, mint ők.
[ Szerkesztve ]
-
kuncsaku
csendes tag
válasz mukibuci #25851 üzenetére
De bizony segít . Csak be kell jelenteni a rendőrségen, ha nyolc napon túl sincsen meg. Ugyanis a megtaláló onnan kezdve jogtalan elsajátítóvá válik amennyiben 50 ezer ft fölött van a telefon, akkor a rendőrség hivatalból eljárást indit. Kikéri a mobilszolgáltatótól a telefon helyzetét...
De mivel a Taxis nem tagadta, onnan kezdve vissza fogja adni, kedves forumtársunk pedig legközelebb is vele fuvaroztat.. Egyébként én abból indulok ki, hogy alapból nem mindenki rosszindulatú. Ezért irtam neki, hogy hivja fel a taxist. -
kuncsaku
csendes tag
válasz gabeunit #25827 üzenetére
Szélmalomharcot vívsz. A Skype-ra is rá van vésve, hogy "Nem használható segélyhívásra és nem helyettesíti a rendes telefont". Itt mégis mindenki azt akarja használni. Ha meg néha szerverhiba van vagy túl van terhelve, akkor azt mondják, hogy nem jó. Ugyanez van a Facebook chattel is. Nekem pl hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest