- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz #32839680 #82353 üzenetére
Most csak én érzem ironikusnak, hogy a PureView 808 a maga 1 magos 1,3 GHz-es procijával remek 1080p videót képes rögzíteni? Ezeknél meg sokkal modernebb hardverrel, 4 év elteltével 720p-nél megállnak...
Tudom, a PureView más kategória volt, de azóra eltelt 4 év....
OFF és magánvélemény vége...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
A Sygic nálam csinált olyat pár napja, hogy navi közben csak random kilépett... Volt, mikor 6 perc után, volt mikor 2 óra elteltével... Remélem ami most jött frissítés, orvosolták a dolgot
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz szacsee #81871 üzenetére
Helló
Én korlátozott mobilnet alatt az Opera Mini-t használom, mert az Explorer 8.1 alatt, valamint az Edge a W10 alatt nem tud betölteni...
Opera Mini-vel szépen el lehet böngészgetni így is, jelen sorokat is az Opera-ból írom"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Frissült az Időkép alkalmazás, egyenlőre megint működik az élő csempéje is (Lumia 1020, W10M .420)
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz #32839680 #81843 üzenetére
Nekem meg újraindítja a telefont 3x, de nem tud hozzányúlni az 1020-asomhoz a Recovery Tool... Így nem is tudok visszaállni 8.1-re, bár nem is akartam, csak ki akartam úgy próbálni a W10-est, hogy visszagyalulom 8.1-re a rendszert, majd a szűz 8.1-re tolom rá a 10-est. Most inkább a W10-esre nyomtam egy HR-t, mintha szebben és fürgébben dolgozna (ezelőtt egy belakott 8.1-esre toltam rá egyből a 10-est, problémát nem tapasztaltam, csak hajtott a kíváncsiság)
-
Francia91
veterán
válasz feketedini #81757 üzenetére
Nekem .338-as Build-om van (neked miért nem?), megy az Áruház, ahogy kell, de .318-ason sem volt vele problémám
-
Francia91
veterán
válasz snakebait #81663 üzenetére
Én azért Insiderezek, mert nekem Lumia 1020-asom van
Más út nekem nincs, és azt kell mondjam, hogy már lassan 2 hónapja hibátlanul teszi a dolgát az 1020-ason a rendszer, annak ellenére, hogy hivatalosan azért nem jött ki rá, mert teljesítményproblémákra hivatkoztak... akkuidő kb 15%-kal csökkent, nem többel, de semmi más hibája nincs"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz sunpower #81632 üzenetére
Engem reggel fogadott a frissítés, kijött:
(#81641) Gawamatsu
Én már jóideje a Sygic-ot használom, a Térképek tervezését max belföldön használom, külföldre marad a Sygic. A Térképek csak tartaléknak van meg, hogy kettő legyen
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz snakebait #81610 üzenetére
Nekem .338-ason is 4-es van... Na majd rálesek, hogy mi a helyzet a frissítéssel
Más:
Kíváncsiságból nyomtam egy HR-t a Lumia 1020-ason a Windows 10-re (.338-as Build)
Eddig sem volt panaszom a Windows 10-re (8.1-re toltam rá mindenféle visszaállítás nélkül), de így pörgősebb lett, még jobban bejön."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sziasztok! Hogyan tudom azt megoldani, hogy csak a névjegyeket állítsa vissza a telefon, az alkalmazásokat ne?
-
Francia91
veterán
-
-
Francia91
veterán
válasz scyllarus #81544 üzenetére
Ha megoldják, hogy elfordul fekvő módba íráskor, nincs kifogásom ellene... De mivel erre most sem képes, bekaphatják... Opera-ból azért sztem csak lehet még írni majd, remélem
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz betyar1974 #81522 üzenetére
Az 1020-asban ugyanúgy 2 GB RAM van, mint a 930-asban, tehát ez a része szar kifogás
Nekem nincs problémám a Lumia 1020-ason sem a W10-essel. Az 1020-as egy teljes napot elvan egy töltéssel, kis böngészéssel meg telefonálással. A 930-asnak viszont a procija erősebb, de azzal még nem volt dolgom"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz betyar1974 #81520 üzenetére
Szintén zenész, csak Lumia 1020-assal
-
Francia91
veterán
válasz 313313 #81516 üzenetére
Én nem használom pl a FB appot a WP-n, hanem böngészőből nyomom. A háttérben futása is ki van kapcsolva, nem kell mindenről értesíteni nekem. Ha akarom, akkor rálesek böngészőből az FB-re, és csókolom
-
Francia91
veterán
Úgy őszintén, nekem is elég a WP mindenre, amire én használom. Böngészés, Skype, fényképezés és videózgatás (Lumia 1020-szal lehet szépeket... ), zenehallgatás, online rádiózás BT-n hangfalra kiküldve, e-mail, netbankolás (Raiffeisen app van WP-re), GPS és navigálás (kocsin és motorkerékpáron is) meg még pár apróság. Másra meg ott a notebookom
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Erre tudsz-e nekem valamit ajánlani?
Próbáltam gép restart után is, de mindig ugyanaz... Újraindítgatja 2-3 alkalommal a telefont, aztán kiadja, hogy nem tudja csinálni...
Telefon HR után esetleg esélyesebb lehet? Ugyebár erre a Lumia 1020-asra HR nélkül toltam rá a W10-est a 8.1-esről. Problémám a mai napig nincs vele, viszont azt mondják, hogy ha RC-vel csinálom, majd aztán tolom fel a 10-est, akkor gyorsabb, és jobb lesz, mint ha HR nélkül teszem fel. Csak ezt szeretném megkísérelni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Tudtok olyan online rádió alkalmazást, ami a képernyőt lezárva is hajlandó szólni? Egyet próbáltam eddig, meg böngészőből is, de mindkettő elhallgat, ha lezáródik a képernyő...
-
Francia91
veterán
válasz confuser #81360 üzenetére
& mirci 18 & Boonen007
Szerk.:
Nyomok egy RC-t, majd felfrissítem onnan W10-re, megnézem, mennyit javul úgy
Eddig nem tapasztaltam hibát, HR nélkül toltam rá a 8.1-re a 10-est, majd a buildek jöttek sorba[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
A Biztonsági mentésben benne vannak a névjegyek és SMS-ek is?
-
Francia91
veterán
válasz #32839680 #81175 üzenetére
Érdekes ez a Windows 10 mobilos verziója... (asztalival semmi tapasztalatom, ott megmaradtam a Windows 7-nél, meg fateromék új HTPC-jére 8.1-est tettem)
Én a Lumia 1020-ason belakott 8.1-esről frissítettem Windows 10-esre --> .107 --> .164 --> .218 --> .318
Egyetlen HR-t sem csináltam... Mégis hiba-és bugmentesen megy közel 2 hónapja.. Másnak meg HR kell, hogy jó legyen... Ekkora optimalizatlanság lenne az OS-ben?(#81176) confuser
Nem értem, miért kell ekkora kijelzőt beledobálni egy telefonba... Tudom, most ez a divat (meg tartalomfogyasztás és egyéb marhaságok...), de azért lehetne ezt kisebb méretben is csinálni, hogy normális hardvert pakolni 4,5-5"-os kijelzőmérettel... Van rá nem egy példa...[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz #20691712 #81126 üzenetére
Érdekes, a családban 2 db W10-es Lumia van (faternak 550, nekem 1020-as), eddig egyikkel sincs semmi gond. Az 550-es 3 hónapja van meg faternak, én kb 2 hónapja tettem rá a 10-est az 1020-asra, egyikkel sincs semmi probléma...
"az a rendszer egy szar minden tekintetben"
Attól, hogy nálad éppen szar, mert nem megfelelően frissítetted, netán nem HR után nyilatkozol, még lehet egy jó rendszer, esetleg valakinek elég, akinek nem kell mindenféle csili-vili hókuszpókusz, mint a Droidon. Képzeld el, van akinél/akiknél jól működik a rendszer, te meg a saját esetedből általánosítasz
Nekem pl GMail szinkronizálás/levélírás, fotózás, videózás, Skype-olás, böngészés, GPS navigáció, és néha zenehallgatás az 1020-as feladata (telefonáláson kívül persze), erre pedig több elég pl a rendszer, és még pár plusz alkalmazásra is (vízmérték, zajszintmérő). Tudom, nincs 3 millió alkalmazás WP-re, de ami kell szerintem egy hétköznapi embernek, azok megvannak[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz zsoltzsolt #81079 üzenetére
Nem
Max hatalmas szerencsével"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz leslie23 #81055 üzenetére
Lumia 1020 --> .318-as Build-dal a mai napig semmi problémám...
Egyedül a Groove Zene lassul be picit, mióta 1.500 db felett vannak a zeneszámaim . De ha elindítom az egyiket, onnantól már szépen dolgozik- Outlook-ot nem használok, csak a Gmail-es címem van, azt egyenlőre szinkronizálja, ahogy kell
- Az Edge nálam legutóbb a .218-nál szarakodott, .318 óta nichts problemAttól, hogy nálad tele van buggal, még nem égetném rá a "nagy szar" jelzőt... Nyomj egy HR-t, majd Áruházból frissítsd le az alkalmazásokat, és nézd meg aztán, hogy rendben lesz-e
-
Francia91
veterán
válasz bluemirage #81045 üzenetére
1020-ason én is a ProShot-ot használom elég sokszor, ha automatában lövök, akkor pedig a Lumia Camerát. A ProShot már a 8.1 alatt is megvolt nekem, most W10-esen is megy, bár az indulás lassabb valamivel, de nem vészes. Én inkább a 8-12 Mpixel lehetősége miatt fényképezek időnként azzal (a Lumia Camera-ban csak 5 és 34/38 Mpixel lehetőség adott), a HDR-t még nem fedeztem fel benne . A programmal viszon elégedett vagyok teljesen
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #80931 üzenetére
Szerintem itt a 10-esre értik, nem a 8.1-esre
Bár érdekes módon én HR nélkül húztam rá a 10-est, majd egymás után a Build-.eket a Lumia 1020-asra (amire "teljesítményproblémák" miatt nem adták ki hivatalosan, közben semmi baja, akkuidő is kb 10%-kal kevesebb, nem többel, tehát még mindig üzletpolitikát látok a háttárben), de a mai napig nincs vele problémám. Az Edge böngészőnek volt 1-2 hülyesége, ami már a .318 óta nincs jelen (legalábbis eddig nem jött elő)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz istvan2332 #80096 üzenetére
Faternak Lumia 550-ese van kb egy bő hónapja, eddig nem panaszkodott rá
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #79945 üzenetére
820-ra nem fog jönni W10-es, max Insiderrel teheted fel, ha még adott a lehetőség rá. De csak akkor, ha tesztelő kedvedben vagy. Valakinek megy, valakinek nem. Nekem az 1020-ason hibátlan
-
Francia91
veterán
válasz bihariszabi #79909 üzenetére
Nah, valaki rájött a lényegre
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #79846 üzenetére
Én nem is használom az FB alkalmazást, totálisan ki van lőve. Böngészőből nyomom
-
Francia91
veterán
Nekem ma frissült a Facebook, akkor ez lehetett? Mondjuk a gyári FB alkalmazás eddig is ki volt lőve nálam, eztán sem használom
-
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #79379 üzenetére
Azt hiszem Microsoft fiók is kell hozzá, és onnan tudod követni a telefont. De csak így dereng
-
Francia91
veterán
válasz zsoltzsolt #79227 üzenetére
Nekem csak a Groove Zene ikonja hiányzik, az is a menüben, a Kezdőképernyőn viszont van ikonja rendesen. Csak ezért nem HR-ezek, annyira nem zavar
(Lumia 1020, .218-as Build)[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
-
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz mtomi95 #79133 üzenetére
Akkor a hiba nálad van, nem a Build-ben... Lumia 1020, .218 Build, megvan a Glance Screen is, semmi hiba eddig. Esetleg próbáld meg SyssApp Pusher-rel leszedni a Glance Screen-t, telepítsd, majd nézd meg, hogy a helyén van-e és használható-e
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #79094 üzenetére
Nálam Lumia 1020-ason a következő út:
Belakott 8.1 --> .107 --> .164 --> .218. Egy HR sem volt....
Eddig annyi az összes hiba, hogy a menüben a Groove Zenének nincs ikonja, de a kezdőképernyőn már van. Ezzel együtt tudok élni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz tomboy0013 #79031 üzenetére
Ott a pont!
Lumia 1020-asomon is W10M, Insideren belül volt lehetőség. Eddig lekopogom, pec!"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Sjkolrd #78907 üzenetére
Eddig nekem is bejön a Windows 10 a Lumia 1020-ason, igaz, nem hivatalosan van fent. Üzemidő közel azonos (ritkán kapcsolom be a mobilnetet, az viszont nagyon szopkodja az akkut), de a rendszert fürgébbnek érzem, és tetszik is. Eddig 1-2 apróságot tapasztaltam, 1x az Edge böngészőben szét akart esni a kép (azóta viszont nem láttam a jelenséget), meg 1x nem jött elő a kamera képe a Lumia Camera elindításakor (azóta ezzel sem találkoztam). HR nélkül toltam rá a 8.1-esre, a Groove Zene ikonja a menüben üres, de ez az utolsó dolog, ami engem zavarna
Összességében szerintem egy jó rendszer, még az Insideres .164-es Build is. Az üzemidőre volt egy marha egyszerű megoldás: kilőttem az appok felét, hogy ne használják a háttérben a netet, kb a lista fele felesleges ott . A gyári FB alkalmazást nem használom, onnan ki vagyok jelentkezve, böngészőből nézek rá néha, meg mellette a Messengert használom még.
Az egyetlen program, ami lassabban indul a W10M-en, az a ProShoot. Olyan 1-2 másodperccel tovább tart az indulása, aztán viszont megy rendesen"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
válasz lugosi #78550 üzenetére
Itt vannak a már W10 alatt készült képek az 1020-assal. Én nem látok minőségromlást a W8.1-es képekhez képest. automatikus módban lőttem ezeket
-
Francia91
veterán
válasz lugosi #78550 üzenetére
Ha hazaérek, töltök fel DropBox-ra pár képet összecsonagolva, amik már a W10-zel készültek. Lumia Camera megmaradt, valamint én sem a képek minőségén, sem a méretükön nem vettem észre különbséget. Ahogy otthon leszek, dobom fel Neked a képeket zip-ben, hogy ne legyen minőségromlás, aztán linkelem id (meg privátban is elküldöm a linket)
-
Francia91
veterán
válasz Brucehun #78545 üzenetére
Az Insider listán az 1020-as pl nem szerepelt, mikor én feltettem vele a W10-et az 1020-asomra
Az Insider listán lehet, hogy szerepel, de akkor véglegesen nem kap W10-est, Insiderrel tudod feltenni csakA Microsoftnál számíts még érdekes dolgokra, mert elég sok akad belőlük...
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Brucehun #78538 üzenetére
Ez a hivatalos lista:
Lumia 1520, Lumia 930, Lumia 830, Lumia 735, Lumia 730, Lumia 640 XL, Lumia 640, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 535, Lumia 532 és Lumia 435.Tehát a Te 530-asod hivatalosan nem kap W10M-et
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja