- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz Nooeca #75534 üzenetére
-> Nincs semmiféle biztonsági cucc, mint mondjuk androidnál az az ujjlehuzogatás megfelelő írányba vagy extra pinkód, hogyha elalszik a kép, vagy csak én nem tudok róla.
Pedig van ilyen: bejelentkezési lehetőségnél megadhatod, hogy PIN-t kérjen feloldáskor.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
gabor907
tag
válasz Nooeca #75524 üzenetére
csak jelentsen be minél több gyártó w10m-es mobilt, annál jobb lesz a rendszer is!
hátha a kínálat is nő meg az ms-es odafigyel kicsit, és zárkószhat a rendszer egy olyan szintre ahol létjogosultsága van, nem pedig mindenki temeti!
nyílván nem két nap alatt fog megváltozni a helyzet de hiszem hogy jobb lesz a rendszer!core
-
chipesz
őstag
válasz Nooeca #75446 üzenetére
Ja, gondolom az lesz a terv, hogy jönnek kumulatív frissítések, de egyelőre nem. Ezt a blogposzt is leírja.
"Please be advised, if you don’t reselect Fast or Slow with any build newer than 10586 your device will be in a state which may not receive any future Insider Preview builds or Cumulative Updates."
(#75444) Ricardo:
Egyelőre minden alkalommal meg kell csinálnod.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #75364 üzenetére
Nem is a hazai statisztikától félek, hanem attól, hogy a globális "eredményeket" látva a Microsoft ráun az egészre, és hagyja a fenébe a mobiltelefonos üzletágat. Piszokul sajnálnám, mert én személy szerint imádom a WP-t. (Perverz állat vagyok, na! )
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...