- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #95940 üzenetére
Kábel kéznél volt, stick nem. Majd eldönti és akkor vesz egyet.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #95938 üzenetére
Valószínűleg... főleg ha az asztali PC-n nincs WiFi.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
betyar1974 #95935 üzenetére
"Windows Phone does not support tethering over USB."
Tehát csak wifi vagy bluetooth kapcsolattal lehet megosztani a netet. Androidos eszköz (nekem is volt olyan telóm -Lenovo- ) ami tudja USB-kábelen tolni a netet a PC-nek. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #95725 üzenetére
Nah...hm. Ma reggelre feltámadt a naptár élőcsempe. Tök jó! Ebbe a rendszerbe öngyógyító algoritmust építettek? Őrület...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Bogyó bá' #95722 üzenetére
Amúgy egy "halott" rendszerhez szépen jönnek a havi frissítések, pl. tegnap este is....
Valóban jönnek, aztán szépen mindig ki is nyír valami funkciót, úgyhogy a halott csak halottabb lesz.
Pl. most a outlook naptár élőcsempe ment gallyra. Ha újra telepítem az outlook-ot az sem segít. -
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #95028 üzenetére
Na igen! Ráadásul egyre több szemétséget csinál a MS.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #94973 üzenetére
Hi, pontosan milyen migrálás is van és mióta tart? Ugyanis Win8.1 alatt nem lehet MS-fiókkal összekapcsolni a helyi fiókot úgy már pár hete.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #94685 üzenetére
Update: Nálam már jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
westcoastog #94684 üzenetére
Én is a 735-ön. Meglátjuk holnap mi lesz.
-
Blue Eagle
őstag
HR után, hogyan van a fiókba mentés visszaállítása? A fiókba belépéskor SMS-ben kapnék kódot a megerősítéshez, de az SMS soha nem érkezik meg. Csak akkor utólag, ha visszaállítás nélkül szűz rendszert állítok fel. Most akkor hogyan lehet visszaállítani mentésből?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
karamblo #94196 üzenetére
Ha az igényeidet kielégíti és nem Te vagy Krőzus... a szíved joga eldönteni milyen telót használsz.
(#94198) ΞΔGLΞ
Tudod, a Hold az ott az égen, az a néha kerek vagy C vagy D betű alakú fényes izé sötétben. Onnan jött. A telóján van térkép, GPS, minden. Idetalált vele na! Most akkor nem okos?
-
Blue Eagle
őstag
Teljesen indifferens. Hard reset-kor még egy kisújjal sem nyúl a felhőhöz. A vissza állítás mint folyamat egyébként offline zajlik, hiszen csak egy alapvető rendszer indul el (fekete háttér fehér fogaskerekek), ahol nem indulnak el a hálózati tevékenységhez szükséges drájverek sem.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
djstavross #94072 üzenetére
Te most kettő dologról beszélsz a két utolsó hozzászólásodban. Az egyikben azt kérdezed, hogy gyári alaphelyzetbe állításkor történik e bármi változás a hozzárendelt felhőben? Válasz NEM. Ez azért van, mert a feladat CSAK a telefon rendszerének az alaphelyzetbe állítása, nem pedig még bármi másé.
Másodikban a kapcsolati listában matatsz és Te magad hozol létre ebben változást. Ha kézileg törölsz egy kontaktot az persze törlődik a felhőből is, hiszen ez volt a cél. Ergó nem kell a névjegy a telón, akkor a felhőben sem kell. Na ez a kettő dolog közt a különbség! -
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #93935 üzenetére
Ha wireless töltéssel normálisabbnak tűnik a működés, akkor csökkent az akku hiba valószínűsége.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #93933 üzenetére
Mert kicsi a rajta átfolyó áram valamiért. Na de miért is?
1. Akkuszint elérte a kb 95%-ot
2. Hiba a töltőfejben
3. Hiba a vezetékben
4. Hiba az USB csatlakozónál
5. Hibás az USB aljzat forrasztása a panelre
6. Hibás lett a töltés szabályzó
7. Akku hiba, de ezt nem tartom annyira valószínűnek. -
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #93931 üzenetére
Amikor normális tempóban töltődött anno, akkor megfigyelhettél bizonyos melegedést a telón és töltőfejen. Most mi a helyzet?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
MasterMark #93921 üzenetére
Kontakt problémára gyanakszom. Ha megmozdítod az USB aljzatnál, gyenge feszítést gyakorolsz rá egyszer egyik aztán másik irányba, lesz változás?
A töltőfejből direkt jön a vezeték?
-
Blue Eagle
őstag
Telepedés után ez még frissülni fog magyar nyelvűre.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
robcsekwow #93685 üzenetére
Köcce, ez a mai nap vicce vót! 😂
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Wiz Khalifa #93478 üzenetére
Volt ilyen próbálkozás, lehetőség az MS részéről egy build erejéig még régebben, de hamar be lett szüntetve.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #93413 üzenetére
A ChangeWindows is bolondozik, rossz verziót ír mobilra: még a 15063.297-nél tart, pedig valóságban már 15063.332 van. Pontosan úgy mint a PC W10 esetében lévő kiírás.
-
Blue Eagle
őstag
Igen, nagyon nagy eséllyel az akkunak annyi. Elfáradt végleg. Boot folyamat annyi ampert kér tőle, hogy nem tudja úgy kiszolgálni, hogy ne esne be a akku feszültség arra a szintre amikor kikapcsol a teló. Kikapcsolás után az akku összeszedi magát annyira, hogy a boot folyamat ismét indulni fog. Ez ismétli önmagát.
-
Blue Eagle
őstag
Elmúlt a veszély, már nem érhető el az ál update. Azért néhány tulaj boot loopra ébredt ma reggel. Nekik jó wdrt-t kívánunk sajnos.
-
Blue Eagle
őstag
Bakker OFF-ba raktam szerkesztéskor véletlen, pedig ez nem az! Figyelem: Ez nem gyakorlat!
-
Blue Eagle
őstag
Dona Sark véletlenül elkúrjantotta, rossz gombot nyomott és kiküldte az összes mobilra egy a 16-tal kezdődő buildet. NE TÖLTSÉTEK LE! Mint írja ezt ő maga is, ugyanis WDRT lesz belőle aki rávetemedik.
Aki mégis belerántott, de még nem telepítette a megoldás: 7 napig szüneteltetni az insider buildek fogadását, frissítést. Én is ezt tettem, most nem talál így semmit, naprakész. Majdnem beugrottam a csőbe én is! Szerencsémre tanult kollégám időben figyelmeztetett.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
zsoltzsolt #93177 üzenetére
Nálam is szintén ugyanez.
-
Blue Eagle
őstag
Érdekes, a napokban még a ChangeWindows oldalán a mobil verzió a CU és az RP körön a 15063.332 volt látható, most visszatették a korábbi....297 végűt. Mi ez????
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Clown-corp #92986 üzenetére
Egy próbát megér.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Clown-corp #92983 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Clown-corp #92974 üzenetére
Ne. Hazaérek linkelek még próbára valamiket.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Clown-corp #92965 üzenetére
Ez a hibaüzi mire hivatkozik illetve vonatkozik pontosan? Melyik szoftverre? Csak nem más teló romját akarod feltolatni vele?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Clown-corp #92962 üzenetére
Na ne már, mi nincs rá online?
Ma WDRT-éztem vissza egy 520-at, utána jött az utolsó ota update. -
Blue Eagle
őstag
válasz
aprokaroka87 #92944 üzenetére
Dehogy. Fragmentált az a Flash NAND szakasz. 😀
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92885 üzenetére
Hoppá mi ez a tankos kép? Csak nem vagy tank fan? A kép minőség nem a legjobb mi?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
scyllarus #92873 üzenetére
Androidnál az egyik gond az, ha régi a vas és nyilván ezzel együtt az OS, akkor a legújabb verziós telepített appok egyszerűen megfolytják a készülék erőforrását. Ez mellett az akkuidő is csökken, tehát azt vallom, hogy a készülékkel és/vagy OS verzióval kb. egyidős appokat az igazi futtatni ahhoz, hogy gördülő rendszert kapjunk. Mert kérdem én: Kb 2 évvel korábbi chrome apk miért volt csak 20 MB, most meg miért 50 MB? Nyilván kicsomagolnám meg is tudnám nagyjából, de nem akarom.
Na csak azért írom ezt Neked, ne vérezzen a szíved, mert könnyen a 2 éves teló fog vérezni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
zsoltzsolt #92852 üzenetére
L930 a világon semmi probléma. Youtube teljes képernyőn sem, semmi akadozás sehol. Egy olyan gondom van, hogy nem tudok letölteni egy nagyobb méretű játékot, arra rinyál, hogy nincs elegendő szabad hely. Ez nem igaz, mert 24 GB szabad a belsőn.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #92844 üzenetére
Wanna Cry rombol😛
Volt szerencsém hozzá, volt kollégám sikeresen abszolválta. -
Blue Eagle
őstag
Nagy itt az üresség. 😀
Mindenki ballag vagy az utolsó frissítéstől hibamentesen hasítanak a készülékek? 😛 -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #92743 üzenetére
Három egyforma telefonod van?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92710 üzenetére
Nem nyelvi csomag ez. A ringeken magyarra állítva ilyen néven jön le pl a .251.
-
Blue Eagle
őstag
15063.251 -re egy nagyobb, kb. 1GB méretű játékot szeretnék telepíteni, de nem engedi letölteni az áruházból, mert ezt a hibakódot dobja: 0x80070070.
RS1 alatt nincs gond ugyanezzel. Mi a gond? Nem értem. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sztyepadzso #92664 üzenetére
És? Pont Preview-on jön majd le az általa említett 15063.251.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92496 üzenetére
Köszi a választ. Hm...de a boltban ott van még (dísznek).
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92477 üzenetére
Azert a Thinkpad-rol lopott trackpoint ott a szeren.
-
Blue Eagle
őstag
A 15208.0 gyors koron ez voltakepp micsoda?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92469 üzenetére
Igen-igen, ezt a docorgest en is lattam pl. alkalmazas lista gorgetesenel. De mondom rovid ideig volt fenn a 10. Nem baj azon csak legyen a 8.1, a 930-on meg tolom a 10-et, aztan bizok az Ur erejeben, vagy nem is tudom. Ja! Amig ki nem potyognak a szoftveres fogaskerekek!
Nem tudom mit tud majd osszehegeszteni az MS!? -
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92464 üzenetére
Azt azert tisztazni szeretnem, hogy en a w10-et csak a 930-on nyomatom am! A 735-re visszatettem multkor a 8.1-et. Rovid idot volt rajt 10. Te kimondottan csak a 735-tel kiserletezel?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
this is life #92462 üzenetére
Elfelejtettek nevet adni neki? Lehet. Csak tudnám mi a szösz az? Edge nálam nagyon prima, hasít, panaszom semmi rá.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
scyllarus #92428 üzenetére
Email hangok nálam jók, fagyás nincs a beállításokban csak (!) 5 mp-es dermedés, az értesítés beállításai lista élén registry kulcs nevére emlékeztető megnevezés, nálam is megvan. Spontán restart nincs. Kollégám 950 telójában 2 ilyen is van. Hr-t még soha nem csinált rajta pedig insideres.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #92346 üzenetére
Bocs: "hogy közvetlen hozzáférést kapnom a flash modulhoz" - a kapnom helyett kapjon-t akartam iirni.
Más: Itt most nagyjából három féle embertiipust látok ennek a windows/android ügy kapcsán.
Az első az akinek már régóta van wines mobilja és már kissé vagy jobban elege van belőle mert: megunta, csalódott egy vagy több dologban, már-már jócskán dühöt is érez az MS iránt.
A második, aki szintén régóta bitorolja a win OS-t, de még kitart, neki megfelel valamiért, mert pl. más az érdeklődési köre, felhasználói szokása, alkalmazkodik a terep adta lehetőségekhez, nem rajong a közösségi témákhoz, sorolhatnám.
A harmadik az kétség kiivül ritka. Az olyan mint én. Nekem ez most új, még tetszik. Nem tudom meddig és nem tudom mitől fog ezen véleményem változni, majd meglátjuk. Még nem kiivánom vissza a droidos telót.Szóval kár civakodni, valaki iigy valaki úgy érzi. Minden rendszernek van valami heppje, van drágább , olcsóbb, van kiinából. Androidos vásárlásnál is mindenképp jól meg kell nézni milyet választunk, főleg ha alsóbb szegmens felé kacsingatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest