Hirdetés
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
no, tegnap megkaparintottam végre az i-mate JAM-et, egyelőre nagyon tetszik.
Szerintem egyáltalán nem kicsi a kijelző, kényelmesen lehet használni, sőt a betűméretet kisebbre állítottam, hogy többminden látszódjon.
Képernyőforgatást rátettem gyorsgombra így bárhonnan lehet gyorsan forgatni a képernyőt, ez IE-nél nagyon jól tud jönni.
Activesync+blútrutty kombóval szívtam egy kicsit, de végülis sikerült elintézni. MMS-nél is volt valami hülyeség, de aztán letöltöttem a clubimate-ről egy peccset (ami elvileg UK szolgáltatókhoz van) és utána az is megjavult.
Vettem hozzá wlan sdio kártyát, nagyon pöpecül ment az is.
ja, és nem fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest