- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #1004 üzenetére
Asszem, rájöttem arra, hogy mi történt.
A történtek előtt bekapcsoltam egy ritkán használt gépet, és a Onedrive valamiért annak a gépnek a régebbi fájljaival írta felül a ténylegesen frissebb fájlokat. Ráadásul visszamenőlegesen.
Tehát hiába volt még meg jól a fájlom, amelyet a munkagépemen rendesen mentettem, még megnyitott állapotban is felülírta a felhőbeli, régebbi változattal, és onnantól már az aktuális dátummal futott -- mintha a menet közbeni módosítások sosem történtek volna meg. És ezt nagyon sok fájllal csinálta meg, amivel több napi munkám veszett kárba.
Összefoglalva egy példával:
Adott egy fájl, amelyen még egy jó hónapja (!!!) eszközöltem komoly módosításokat.
Ezt most megnyitottam, és döbbenten láttam, hogy még a régi struktúrában van a tartalom.
A verzióelőzményekben június 7-én még megvannak a májusi módosítások, de június 10-étől már a sokkal régebbi tartalom látható. Igenám, de június 9-én bekapcsoltam azt a bizonyos másig gépet, amelyről a jelek szerint visszamentette a régi fájlállapotot a régiek helyére, de aznapi dátummal.És ezt minden fájllal megcsinálta. Tehát minden, Onedrive-ban tárolt fájlomon kb. május eleje óta történt minden módosítás felülíródott.
És mivel ez most nem csak velem fordult elő, legyetek elővigyázatosak, és készítsetek biztonsági másolatokat, mert a Onedrive a jelek szerint nem megbízható.
MaCS
-
andreas49
senior tag
válasz
MaCS_70 #1001 üzenetére
Szia,
A helyi mappa alatt mit értesz? A c:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\ mappát? Már jártam úgy, hogy nem sikerült a feltöltés valamiért (amit nem is vettem észre) csak másnap a fájl újranyításakor jelezte, hogy automatikusan feltölti a fáljt. Tehát egy utolsó állapot mindig van a gépen. Hátha ott megtalálod. -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
-
Syl
nagyúr
-
sto1911
veterán
A manualis kezelest szerettem volna kivaltani, de hat meg csak 2023 van, biztos kell meg a technologianak nehany evtized
Vegul megoldottam, a GDrive-om ugyis meghajtonak van csatolva, igy egy sima mklinkkel atlinkeltem a helyi mappat a cloud mappara mindket gepen, es azt a nehany kb-ot a felhobe menti kozvetlenul.Igy mukodik szepen.
Koszonom azert! -
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Kezd bonyolódni
Mint talán írtam, 2 PC-t is újratelepítettem, azonos MS fiók adatokkal, a 3. PC-t nem bántottam.
Nos, az újratelepített PC-k közül az egyiken futtattam ezt, válaszolgattam hogy igen meg nem, aztán egyszer csak jó lett az OneDrive belépés.
A másik PC-n lejátszottam ugyan ezt, meg még azt is amit írtál, de egyenlőre ott nem tudok bejelentkezni.
Érthetetlen -
VGYke
addikt
Köszönöm. Hát, így meg, ami a Képek mappában volt (Képek, Filmtekercs, Mentett képek, stb), almappák, külön-külön kiszedte onnan...:
És hibát jelez a Képek mappára:
Mert azt mondja, már van ilyen:
Persze hogy van, de az nem a PC-n volt, hanem csak a böngészőből érhető el.
Viszont a böngészőben elérhető "Képek" mappa alatt, többé, kevésbé azok a mappák vannak, amit most kipakolt az OneDrive könyvtáron kívüli Képek mappában (úgy látom vannak kivételek, mely könyvtárak a PC-n voltak meg, a böngészőben elérhető Képek mappában nem és fordítva pl. Samsung Galéria).
Na ezt a katyvaszt hogy hozhatom helyre?Az lenne a jó, ha a böngészőben lévő Képek lenne a PC OneDrive könyvtárában is.
-
Imi1981
veterán
Kutakodtam kicsit és a netdrive programmal megoldható! Google drive-val teszteltem és működik! Nem villám gyors a feltöltés de legalább akkor van feltöltve mikor látom hogy feltöltötte (nem a háttérben szinkronizálja még sokáig) . Hálózati meghajtóként csatoltam de lehet helyi meghajtóként is .
Az onedrive így viszont nem tudom hogy kell e ,hogy személyenként 1 Tb . Kéne csinálni 6 Microsoft fiókot és akkor talán meg tudnám oldani ezzel a netdrive programmal hogy mindegyiket én használjam de eléggé macera így már. Viszont olcsóbb és több tárhelyet ad mint a Google drive.
Amúgy filmeket/sorozatokat tárolnék rajta azt törli a Microsoft? Nem osztanám meg csak saját használatra lenne és plex olvasná róla (plexel néznem) az anyagot. Működik mert teszteltem most Google drive-al és minden jól ment gondolom one drive-al is menne. Persze más is lenne rajta de legtöbb az film és főleg sorozat lenne .
-
tasiadam
veterán
-
VGYke
addikt
Valóban, PC bekapcsolás után jött egy kék ablak, hogy telepítés befejezése, blabla, a végén hogy vásároljak Office 365-öt, meg utána hogy vásároljak 100GB tárhelyet.
De én előző kikapcsolás előtt nem telepítettem semmit amit be kellene fejezni bekapcsolásnál, hacsak nem frissítettem az Office 2019 programcsomagot itt (arra már nem emlékszem mikor frissítettem, valamikor a napokban igen):
Akkor a Tulajdonságok/Hely/Áthelyezéssel visszapakolhatók úgy a mappák, hogy minden program (Pl. Outlook pst fájlok) tudomást szerezzen róla és ne problémázzon?
Inkább kérdezek, mielőtt bajt csinálok. -
Köszönöm!
Nem semmi, akkor nem unatkoztál Te sem.
1970-es anomálián nekem is volt anno. Egy HTC Sensation XL minden update és gyári visszaállítás után úgy gondolta, hogy 1970.01.01. a dátum. Úgy látszik, ez valami google easter egg.Visszakanyarodva a témához, még van hátra 9 gigám, utána elhagyom a Onedrive-ot egy időre, teszt jelleggel. Mobil fronton platform váltás volt és elgondolkodtam, hogy PC téren is kéne. Hiába van windows alatt is működő kliense az új platformnak, mégis csak úgy lenne a tuti.
-
-
-
Végigvártam aktív képernyővel amíg eléri a 4 gigát. Úgy megállt, mint a cövek.
Most találtam: 4GB Onedrive letöltési limitről szóló fórumbejegyzés.
Más oldal is foglalkozik a 4GB és vagy 65000 file limittel.
-
-
-
gordonfreemN
addikt
Létrehoztam egy új mappát, azt a sz.gép leválasztás után simán tudtam törölni.
Az eredetit amit létrehozott és ugyanaz a funkciója (rákattintok és a felhőben tárolt adataimat látom csak a gépen) viszont nem tudom törölni. Átnevezni viszont igen. Nem értem.
Biztos, hogy olyan jó ez a onedrive? -
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Na kis előrelépés.
Reset után az ujratelepítéskor már ki tudtam választani az utolsó képemen látható mappák közül, hogy egyiket se szinkronizálja. A reset előttig nem engedte úgy, ha egyik se volt kijelölve.Az alsó mlyet el is nevez óbudai egyetem -nek, az a D:\ meghajtón abba a mappába mutat ahova telepíteni szeretném. A másik csak simán a c:\users\felhaszn.név-re mutat. Ha ez utóbbira kattintok, bedob az óbudais onedrive mappába.
Azért az durva, hogyan törölhetett minden felhasználói adatot az onedrive reset? Konkrétan buktam az arduinos programjaim, a szimulációim, a szakdogám fájljait. Ez szép.
-
gordonfreemN
addikt
Reset-elni hogy lehet?
Kipróbálom, mert minden hatástalan eddig.hol találom ezeket a beállításokat: mit szinkronizáljon le, hova szinkronizálja le, mi legyen megosztott mappa és mi nem
Illetve: Bal oldalon a gyors elérés alatt látható két onedrive izé (nem tudom mi a neve, mert nem meghajtó).
Miért van kettő? Eleve így hozta létre, de zavar. A felső átdob az alsóba ha ráklikkelek.
-
gordonfreemN
addikt
töröltem a progit, de semmi.
Irásvédett, már próbáltam, de visszaállítja. Hatástalan. Komolyan, nem értem miért kell ezt ilyen nem kézenfekvőre csinálni...
Kicsit feltolták a vérnyomásom egy órával ezelőtt, ezért is nehezen tudok most agyalni, bocsi.
+1 probléma ami ide kapcsolódik:
Kereteztem pirossal a onedrive webfelületén hogy mely mappák szinkronizációjára nem lenne szükségem. Leválasztottam a fiókot, töröltem a onedrive-ot, ez mégis ott maradt, láthatóan aktív a szinkron, mert ott a kékkel jelölt kis izé ikon.
-
gordonfreemN
addikt
Igen, ilyesmi a gond.
Az a baj, a tököm se tudja ezeket az elnevezéseket és most nincs is agyam erre, van más.
De, amikor feltelepítettem a onedrive-ot, létrehozta ezt a mappát, amit a c-re akart első körben de átirányítottam ide:Nos, mégse itt szeretném használni. De hiába törlöm le a onedrive-ot és választom le előtte a fiókot, nem tudom törölni ezt a mappát. Ez pedig kikészít, hogy így köti az ebet a karóhoz.
-
gordonfreemN
addikt
Na igen, számítottam erre. Akkor koncentráljunk a problémára előbb. Tehát telepítettem a onedrive alkalmazást. Kérdezte, hova tegye a szinkronizált mappát, melyet megadtam neki.
Majd kiderült, ott nem jó. De ide már betett egy onedrive mappát. Ezt hogy tudom innen kitörölni? Nem engedi. Fiók leválasztással is ott marad a mappa.
Egyszóval szeretnék egy olyan alapbeállításba visszajutni, mintha soha nem látott volna a gép onedrive asztali appot. -
merqree
őstag
-
McJoker
tag
-
törölt tag
Működik az irányom biztos, mert ha a Letöltések mappában új állomány keletkezik, az OD egyből felhúzza. A státusz jelentés meg fontos lenne. Azt akkor máshogy csinálom meg, linkelés nélkül.
Az OD-ben csinálok egy Letöltések mappát, abba beleirányítom a böngészőket. A meglévő állományt átteszem az OD-be. Az asztalra meg csinálok egy parancsikont erre a mappára. Mert igazából innen nyitogatják. Az origi user/letöltéseket meg törlöm, helyére szintén egy parancs ikon. Ámbár a két parancs ikon helyett lehet symlink is akár.
A lényeg, hogy minden legyen szinkronban és minden állapotot lásson a user. -
törölt tag
Pont fordítva csináltam meg. :-)
Letöltések mappán>>Pic link source, majd az OD mappában>Drop As>Symbolic link. Létre jött a link, el is kezdett szinkronizálni. Fel ment minden. Ami zavar egy picit, hogy a Letöltések mappát megnyitom. Abban a fájloknál nem látszik, hogy az OD szinkronizálta volna (felhőcske vagy pipa ikonka).
Viszont, ha az OD mappában klikkelek a linkre, akkor már úgy nyílik a Letöltések mappa, hogy minden fájl mellett ott az OD ikonka.
Ez amiatt van, fordított logikával kéne csinálnom? Elsőre úgy gondolom, hogy a linkelendő mappa majd a cél helyen a link.Ha a Te javaslatod szerint csinálom. Akkor kell egy Letöltések mappa az OD mappába és annak a forrását symlinkeljem a Letöltések mappába?
-
törölt tag
Szükség lesz a linkelésre is, mert kellene a letöltések és videók mappa is. Minden más felszinkronizálódott. Nekem csak annyi rémlik linuxból, hogy talán nekem most a szoftlink nekem elég lenne. A linkelt könyvtár a helyén marad, a tartalma meg csak hivatkozás a célmappába. Jogok öröklése és allokáció kezelésében különbözik a hardlink. Nem tudom, passz.
-
törölt tag
-
spanyoll
addikt
Na a symlink cseréje hardlinkre az megoldott a problémát félig, már feltölti a onedrive (feltéve ha nem az egészet szabadítom rá, hanem csak egyesével, mert 170K file feltöltésébe beletört a bicskája).
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a hard link hogyan frissíthető, mert ha az eredeti helyen másolok a mappába valamit, akkor az nem jelenik meg onedriveos hardlink alatt valamiért...
A hardlinket azt linksellextentionnal hoztam létre. -
Pano
addikt
Igen, ezt megtaláltam de itt azt írja, hogy Onedrive-ba ugyanúgy fellövi, csak közvetlenül intézőből (op rendszerből) nem éred el és nem látod a mappát, csak az online felületen. Tehát lényegében ez csak láthatósági beállítás.
Kpróbáltam és így van: ha kiveszem a pipát eltűnik a mappa és nem férek hozzá.
-
Sikerült lépni egyet -- legalábbis a probléma megértése felé.
Csináltam egy bitenkénti összehasonlítást off-line másolattal, és mit látok? Bőven 10ezer feletti azonos paraméterekkel rendelkező, de tartalmában eltérő fájlt. Ezek ráadásul, legalábbis nagy arányú szúrópróba alapján történő próba alapján pont azt produkálják, hogy a gépen levő fájloknak nincs gazdája, ezért megnyithatatlanok, a másig gépről HDD-n áthozott fájlok viszont működnek. Ezek között vannak olyanok is, amelyekhez 25 éve nem nyúltam hozzá.
Nagyon úgy tűnik tehát, hogy valahogy a OneDrive elszúrta nagyon sok fájl jogosultsági beállításait.
MaCS
-
atoszmester
tag
Szeva,
Nekem ugyanez volt a hiba, ez a megolás segített.
Minden minden fájl a "helyén volt", 1 perc alatt átnézte és utána rendesen működött.
-
Clemi
veterán
Amit backupolni szeretnék az fizikailag is egy külön HDD-n van. Igen, mentek mindent egy fizikailag csak akkor a rendszerhez csatalakoztatott külső HDD-re ha backupolok, de jó lenne egy földrajzilag elkülönített hely is, amit ráadásul bárhonnan elérek. Erre megfelelő lenne a OneDrive de már kezdem azt érezni, hogy ez nem erre van kitalálva, direkt úgy szögelték össze, hogy bár lehet 1TB tárhelyed az Office365-el együtt, de a biztonsági mentésekért külön egy másik ágon fizetni kelljen.
Nekem úgy állt elő, hogy linkeltem a D meghajtón lévő egyik képeket tartalmazó mappát a OneDrive csoportba, ami fizikailag a C meghajtón van, és ott megismételte a mappa tartalmát, pedig bejelöltem, a hely megtakarítást, de ennek ellenére pillanatok alatt a C meghajtón landolt az egész D meghajtón lévő mappa.
Nekem nagyon úgy jön át, hogy a OneDrive kimondottan arra van kihegyezve, hogy a felhő tárhelyen van minden, ami bárhonnan elérhető, a tartalma megosztható és szükség szerint le lehet szinkronizálni/tölteni egy fizikailag is a kezedben lévő eszközre (telefon, táblagép, laptop, pc) és nem fordítva, hogy ezen eszközök tartalmát töltögesse fel, kivéve a 3 alap könyvtár (asztal, képek, dokumentumok) tartalmát, amiben legfeljebb a telefonnal készített fotók és az office programokkal készített dokumentumok vannak, de nem a több száz GB egyéb forrásból származó fájl.
-
Clemi
veterán
Köszi!
Nos így hirtelen reggel a LinkMaker-t kipróbáltam. Az NTFS Junkcion/Hardlink működik, a belinkelt könyvtárat a OneDrive azonnal elkezdte szinkronizálni, feltöltötte a felhőbe a megadott almappába, csakhogy és itt a legnagyobb gondom, le is töltötte a rendszer meghajtóra, ahol a OneDrive alapértelmezés szerint nekem működik, tehát duplázta fizikálisan az állományt.
Próbáltam volna a symbolic link opcióval de ott meg hibaüzenetet dob, hogy problémába ütközött, nem tudja elvégezni, a windows sorcut ugyan elkészül, de csak a parancsikon töltődik fel, amivel meg nem megyek semmire.
Délután este kipróbálom a másikat is, mert ez sajna nem jó a OneDrive backuphoz. -
golyós
addikt
A rendszergazda én vagyok mert saját email fókról is használható, nem kötelező sulis accounttal használni.
A többieknek ömlesztve : ( mobilról vagyok )
Azért nem állítottam a D meghajtót mert nem volt ilyen kérdése. Megcsináltam a fiókot, a Dről felhúztam a felhőbe és gondoltam oké megvagyok. De nem ott van minden a C-n is.
Ez a ingyenes egyébként teljesen másképp néz ki mint a sima. Azzal nem volt gondom.
A mobilos applokációval sincs semmi gond, megnyitom, ami kell letöltöm és kész, nem tárolja a telefonon a többit.Sharkweb : este ránézek, köszi
Ilyen megoldást szeretnék. Ha összejön megint pár kép amit érdemes megtartani akkor feltöltöm, hogy elérje a család is ha akarja.Csaba951 : nincs elindítva a szinkronizálás, olvasd el a problémát. Nem tudom a gépről törölni mert akkor a felhőből is törli.
Nem mondtam egy szóval se, hogy a Ms hibája, egyszerűen nekem nem jó így.
Valami beállítás lehet, de erre próbálok megoldást találni.
Lehet lementem az egészet külső vinyóra, törlök mindent felhőből, gépről aztán nekiugrok újra nulláról. -
golyós
addikt
Így már kezdem érteni.
Ez nekem nem jó. Megyek át a google rendszerére.
Azt ki is hagytam, hogy az eredeti képek ott vannak pluszban a D meghajtón is ahonnan feltöltöttem eredetileg.
Nem akarok dolgozni a képekkel, csak tárolni akarom őket. Van egy külső winyóm, arra kimentem a családi fotókat negyed évente és feltöltöm felhőbe, így a gépen nincsenek. Ha kell felmegyek és megnézem.Csak van ez a lehetőség, hogy ad a Microsoft (vagy a kormány) 1 Tb tárhelyet a diákoknak, gondoltam oké, sosem telik be, mindenki eléri, térjünk át. De ez így egy káosz a Drivehoz képest.
Aki erről dolgozik annak ez biztos oké. -
golyós
addikt
Ez mind oké.
De miért van a gépen is 50 gb kép? Nem akarom, hogy a gépen legyen.
Ott a felhő ikon mindegyiknél, de ettől még a ott van a gépen.
Ha meg akarom nézni akkor fellépek az oldalra és megnézem, pont úgy ahogy a google drive-on. Ott miért nincs a gépen semmi?Ott van, hogy a képek a C-meghajtón vannak, alul látszik, hogy online. Sehol nem találok ilyet, hogy offline legyen. Tárhely felszabadítás végigfut de utána is ott van a gépen minden.
-
No, sikerült megoldani. Miután 40 óra alatt sem mozdult semmi, elkezdtem kimozgatni az állományokat a megosztott könyvtárból. Végül richtig úgy 90%-nál értem el a beragadt fájlig. Nem volt vele semmi különös, egyszerűen nem szerette a OneDrive, és visszamásolva sem kifogásolta már.
Úgyhogy beindult a szinkronizálás, csakhogy a hosszú kiesés és a közben egy másik gépen végzett munka miatt most tele vagyok fájlütközésekkel, amiket lehet kézzel kigyomlálni.Azt mondjuk sosem értettem, hogy ütközéskor miért nem tudja a program megnézni, hogy az ütköző fájlok nem egyeznek-e meg bitről-bitre, mert akkor ugye nincs értelme vacakolni a két tök egyforma, különböző névre keresztelt változattal.
MaCS
-
csaba951
veterán
Sok kicsi fájlra, rengeteg almappával az összes felhős szolgáltatás ilyen. A helyi gépen kell őket betenni 1 db tömörített fájlba, és azt szinkronizálni. Egyébként előbb-utóbb (napok kérdése) így is megtörténik a szinkronizáció. Csak ki kell várni. Meg nem kell folyton beavatkozni. Meg addig nem kikapcsolni gépet, lekapcsolni a netkapcsolatot!
-
Minden, általam ismert trükköt bevetettem: reseteltem a OneDrive-ot az összes gépen, ki-belépegettem, újrahúztam, újrakonfiguráltam, kecskét áldoztam... Mellesleg ellenőriztem a Windows integritását és biztos-ami-biztos alapon kikapcsoltam a hosszú elérési utak engedélyezését.
Ettől függetlenül több ezer fájlt egyszerűen nem szinkronizál fel az egyik gépről a OneDrive. Mindig elakad ott, hogy 2 módosítás feldolgozása folyamatban (valójában még legalább ezer van hátra), azt nem jelzi, hogy melyik ez a kettő, de innen nem lép tovább. Pillanatokra kiírja, hogy naprakész, aztán visszatér ehhez a 2 módosításhoz.
Ha új fájlt viszek a rendszerbe, addig már nem jut el. A függőben levő fájlokhoz meg nem enged hozzáférni.
Kiváló termék!
MaCS
-
rii
nagyúr
nem tudtam h windows 10-ben van ilyen beépített funció ... így sajna azt sem vágtam, hogy akkor le kéne írnom, hogy osx alatt vagyok ...ú
már 2x is letölttööttem a file-t ... 5,75 gb ... és mindkétszer képtelen kitömöríteni .... egymástól függetlenül 2 program is ...
olyan beállítás meg nincs, hogy ne zip-be szedje le ... illetve icon view sincs, hogy legláabb láthatnám a többszáz kép közül mivel lehetne dolgozni ...
ezért kellene az ftp .-(
mer ez így egy vitz ... -
Hát, ez remek!
Ha belenézek az on-line-ra állított könyvtáramba, azt látom, hogy kb. a állomány felét szépen feltöltötte és felszabadította a helyét, de kb. a másik felével még foglalkozik.
Elvben. Ugyanis a jobb alsó sarokban az állapotikon szerint a fájlok már órákkal ezelőtt is naprakészek voltak, és nem is történt azóta semmilyen forgalmazás. 100 GB-nyi adat tehát itt ül a gépemen, és a OneDrive nem hajlandó vele foglalkozni.
Hiába indítom újra a OneDrive-ot vagy a gépet, neki jó ez így.
Hogyan lehetne rávenni, hogy csinálja már végig a feltöltést?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged