- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
BigManus #657 üzenetére
Félreérthetően írtam: nem sok ezer azonos nevű fájl, hanem sok ezer azonos néven futó fájlpár keletkezett.
Töröltem őket. Nem volt kifejezetten egyszerű, mivel könyvtárral nem volt hajlandó törölni őket, csak fájlként.
Úgy okoskodtam, hogy a fájlpároknak az a fele, ami az adott gépen van, nyilván defektes. Kikapcsoltam a OneDrive kliensét, töröltem 15000 gyanús fájlt és visszamásoltam az off-line mentésből. Reseteltem a OneDrive klienst éj úrjaindítottam.
Nyolc óra alatt lepörgette a kb. 200000 fájlt, és úgy tűnik, nem rontotta el a hibátlan fájlokat. Jelenleg éppen meg a bit-by-bit öszehasonlítás a forrásgépen, de a részeredmények biztatóak.
MaCS
-
válasz
BigManus #655 üzenetére
A OneDrive supportjával van tapasztalatom, és kifejezetten lejsújtó. Konkrétan hülyére vettek.
Itt annyit okoskodtam ki, hogy elég nagy mennyiségű fájlt rendeztem ez egyik gépen. Archiváltam, ésszerűsítettem, rendezgettem. A jelek szerint ezt nem tudta lekövetni a másik gép.
Ráadásul keletkezett egy csomó (több ezer) azonos nevű, de az összehasonlítás szerint már különböző fájl. Tehát két dolog történhetett, ha átmozgattam egy fájlt: vagy megtörtént a másik gépen is az átmozgatás, de hibás jogosultságokkal, vagy csak másolás történt, és a helyben maradó fájlnak romlottak el a jogosultságai.
Fontos, hogy nem megváltoztak, hanem értelmezhetetlenné váltak a jogosultságok, mivel nem maradt tulajdonosuk a fájloknak.
MaCS
-
Talala
senior tag
válasz
BigManus #626 üzenetére
Webes felületen Microsoft Office Open XML formátum vban beállítva, appban xlsm doksi nem nyílik meg. A fájl titkosítva van, jelszóval védett. Lehet hogy egyik frissítést követően ez miatt nem tudom megnyitni csak letöltés után? Webes felületről sem nyitja meg csak felajánlja az asztali appban való megnyitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest