Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Korábban (10240 előtt) én is azt olvastam, hogy a 10240 build elott az insider programhoz csatlakozo felhasznalok tovabbra is maradhatnak insiderek, es tesztelesi celkora hasznalhatjak majd tovabb a 10240-t es az azutani frositeseket is. Sajnos ez a lehetoseg a 10525-el mexunt, pedig én is tesztelnem tovabb a rendszert, mert élesben még nem látom alkalmasnak napi használatra. De nem fogom beápdozni a win7-esemet csak azért, hogy kiprobalhassam.
-
Воланд
titán
azota pedig megjelent uj build es az azt bejelento blogposztban leirtak, hogy innentol eredeti windows 10 kell az insider programhoz. eddig is lehetett tudni, hogy nem lesz ingyen ebed, de szvsz elegansabb lett volna megoldani ugy, hogy kethavonta "lejarjanak" a regi buildek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- darkFlash Shadow Pro
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm