Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Nah? Lesz ma új build?

-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Remélem csak viccnek szántad, amit leírtál. Itt nem a warezről van szó, hanem arról, hogy mér kéne aktivátorral ügyeskedni ahhoz, hogy az ember normálisan teszteljen. Szerintem az lenne a korrekt, ha 2-3 havonta jönne egy build és a réginek a kulcsa azzal együtt lejárna. Na de részemről a téma lezárva.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem tudok már mutatni, mert letöröltem. De ha visszanézed a Windows 10-es topicban többen beírták ezt. Volt aki még az Insiderből kilépve is aktivált Win10-zel rendelkezett.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Frissült az, amikor kijött a 10240, júli vége fele.
-
Warter
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nincs itt semmiféle ingyen ebéd, de egy bughalmazt nem fogok elsődleges rendszernek használni, ha meg felrakom virtualra, akkor nem működnek funkciók, pedig ugye az lenne a tesztelés lényege, hogy kipróbálja az ember és visszajelezzen. Na most ezért se kmspicot nem fogok használni, se megvenni nem fogok még egy példányt a windowsból. Szerintem ez öngól, de majd az MS kitalálja, hogy mit akar.
-
Warter
addikt
Lehet, hogy elnéztem valamit, de hátha valaki tud mondani valami okosat. Szóval, ha jól látom jelenleg ha Insider buildet akarok használni, akkor az nem lesz aktiválva, mert az összes kulcsot visszavonták. Magyarul csak akkor lesz aktivált a gép, ha van eredeti Windows kulcsom vagy, ha az utolsó rtm-met fel tudtam rakni még a kulcsok deaktiválása előtt. Most hiába rakom fel bármelyik buildet isoból sikítozik, hogy nincs aktiválva.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest