- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Na, legújabb insider preview, legújabb posta app, és ahány helyen nézem, annyiféleképp mutatja magát.
döglöttcsempe szokás szerint csak annyit tud, hogy egy bazinagy kék ikon, posta felirattal. semmit nem mutat.
Az újonnan érkezett levelet letörlöm, de hiába művelek bármit, a gmail webes felületén még mindíg ott van az olvasatlan új levél.
Ez egy hulladék, kész, ki van jelentve, vége. UWP appból sosem lesz normálisan működő valami. -
pzstm
Topikgazda
jah home-ot nem vettem észre sorry.....véleményem szerint nem kellene...sima upgradet csinálnék, de szerintem be kell aktiválnia....max utána visszamész rollback-el simán ha mégsem (logikátlannak tartanám, hogy Home-al nem lehetsz insider, pont ez a program lényege ugyanis...)
-
BiP
nagyúr
-
kranazoli
senior tag
Ezeket én mind, mind értem és világos is.
Most a notimon is ami nálam van bekapcsoltam a preview build-ek fogadását. Itt most annyiban más a helyzet, hogy kiírja a gép kész preview build-ek fogadására. Ok.
Kikapcsolom a szolgáltatást, hogy soha többé nem szeretnék preview build-eket kapni. Ok, működik.
Gép újraindít de ugyanúgy az MS account-al akar belépni, vagyis csak úgy tudok.
Korábban csak egy lokális rendszergazda fiók volt. A Win7 Ultimate beépített admin fiókja, jelszó nélkül. Most megáll a login és kéri a jelszót az MS fiókhoz, miután kikapcsolom a build-ek fogadását is!
A számítógép kezelésben ott is van a rendszergazda fiók, de nem tudok Win10 belépni vele. Ha kijelentkezem, ha felhasználót váltok mindig csak az MS fiókkal tudok belépni ami jelszóval van védve. És ez nekem így nem bejövős mert azt szeretem ha simán belép a gép, ha bekapcsolom.
Minden világos, hogy jó a jelszó, stb... ezek nem érdekelnek. Azt az állapotot szeretném visszaállítani, hogy lokális rendszergazda fiókkal lépjen be, ami nem kér jelszót.
-
kranazoli
senior tag
Na, majd megnézem ezeket is. De amiket Ti belinkeltetek képernyőképeket azok mind angol nyelvűek. Szóval Nálatok (ha ezek saját képek), akkor le is tudtak töltődni preview build-ek.
Az én esetemben azonban magyar nyelvű az OS, amire legjobb tudomásom szerint nem jönnek Insider update-ek, mert a magyar nincs a támogatott nyelvek között.
Nálam még mindenütt csak Kezdés nyomógombok vannak. Az MS account aktív, azzal is léptem be Win10-be.
Sajnos most én sem a gépem előtt ülök, hogy tudnék pl. én egy képernyőképet feltölteni nálam hogyan néz ki mindez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 3
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest