- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Ezek szerint a M$ már telepítés közben megnézi, hogy milyen gépre települ a Windows 10 és ha látja, hogy már egyszer aktiválva lett az a gép (mondjuk MAC cím alapján), akkor automatikusan aktiválja?
A többiektől kérdezem: van ilyen?
Azért kérdezem, mert már máshol is olvastam, hogy valakinek volt már legálisan aktivált Windows 10 a gépén, majd legyalulta az egészet (format), újratelepítette egy MSDN verzióval és aktív verziót kapott.#94: Biztos, hogy az előző Windows-oknál nem volt ilyen. Több százszor telepítettem Windows-t olyan gépre, amin előtte már volt legálisan aktivált Windows. Mindet nekem kellett újratelepítés után aktiválni.
-
westlake
félisten
Azt írtad, hogy tisztán telepítettél egy 10240-es buildet, ami aktiválta magát. Ezt csak az Insider bildek csinálták, a stabil buildek nem. A 10240-es build pedig stabil kiadás. Vagy egy korábbi Insider verziót frissítettél 10240-esre, vagy pedig legális Windows 10-es kulcsot adtál meg friss telepítés után. Vagy KMS aktivátorral aktiváltad illegálisan. Más módon nem lehet aktív 10240-es Windows 10-ed. A három lehetőség közül te melyikkel éltél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest