Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Macska topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm