- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Arc Raiders
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Android játékok topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm