Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm