Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, hogy külső kijelzőn való % variálás most milyen hatással van a megjelenítésre,
de pl. programoknál egyenként kell beállítani kézzel, hogy azt az új, Enhanced High DPI-vel jelenítse meg.
Amiket próbáltam, elég vegyes a tapasztalat.
- volt ami teljesen jól jelent meg. (Piriform Speccy). Itt a szövegkaraktereket cserélte le HighDPI típusokra. És mivel szinte minden szöveg, jó lett.
- volt, aminél rosszabb lett, (Ubisoft Uplay) mert a login ablak tartalmát felnagyította, így kilógott. Utána meg nem cserélte le a betűket.
- volt, aminél vegyesen működött (Goldwave). Az akítv menüfeliratokat lecserélte a betűket, de a szürke, inaktív gombok betűi maradtak nagyítottak. (használat során adott felirat az aktivitásnak megfelelően változott. Ha aktív lett, a felirat is javult.).Először puffogtam magamban, hogy alapból miért nem állították defaultra, és miért kell kézzel állítgatni?! Aztán ahogy elkezdtem próbálgatni a programokat, rájöttem, hogy jobb ez így.
Ill. a másik: most szembesültem vele, hogy egyre kevesebb nem natív (HDPI szempontból) programom van.Origin is frissült pár hónapja, Aida és Total Commander is támogatja már, és egyre több programban támogatják a friss verziók.
És óriási pluszpont, hogy a Control Panel-beli Administrative Tools programjai (értsd, saját, beépített Win programok) is végre jól jelennek meg. Vicces volt, hogy az még mindig kockás/homályos volt eddig

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pzstm