- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Wifi az van.
Nincs microUSB sem, csak 3db normál USB 2.0 csatlakozó van rajta. De azzal meg nem nagyon tudom összekötni PC-vel, nem?
Jah hát én is meglepődtem, mert amúgy kis hurkagyurka gép ez, nulla támogatottsággal, de még is, a gyártó oldalán kint van Firmware néven a teljes WinCE készlet
Próbaképpen még az Androidosítás előtt kipróbáltam, az is felment, szűz gyári lett a WinCE rendszer vele.Az Android opció igazából nem a gépnek köszönhető, hanem a processzornak meg úgy ámblokk a hardverezettségnek köszönhetően.
Szerencsére minden hardverelem működik Androiddal is (wifi, ethernet, kártyaolvasó, touchpad, billenztyűzet, minden). Egyedül az akku visszajelzés nem működik, azt írja bekapcsoláskor mindig, hogy 15% alá csökkent az akku, de ettől függetlenül működik akkumulátorról, csak nem tudja visszajelezni. Hozzáteszem, a visszajelzés WinCE alatt sem tökéletes... majdnem teli jelzésnél már kikapcsol 3-4 óra után. Magyarul lemerül, csak nem jelzi rendesen vissza. A három csíkból csak 1db megy le és már írja, hogy 60 másodperc múlva power off... De régi gép, sokat állt, a 2-3-4 óra is tökéletes. És könnyen cserélhető benne az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbaképpen még az Androidosítás előtt kipróbáltam, az is felment, szűz gyári lett a WinCE rendszer vele.