- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Jól gondolom, hogy egy proci csere (7700k->6700k) illetve egy RAM csere (Corsair 3000CL15 -> G.SKILL 3000CL15) miatt nem szükséges win reinstall..?
-
Methionyl
senior tag
félre.
-
Methionyl
senior tag
Elnézést ha már volt szó róla, illetve nem tudom, hogy szabályba ütközik e. De valakinek erről vélemény, tapasztalat, információ?
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Még 1 kérdésem lenne. Mi célt szolgál a svchost? amikor semmit nem csinálok a géppel 25-30%on teker a cpu..szoktam látni hogy dolgozik rendesen de csak pár percig aztán vissza vesz magából de így van már lassan másfél órája és csak most win10 alatt csinálja ezt a folyamatos "munkálkodást" -
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Win7-ről váltottam ma Win10-re mondhatni zökkenő mentesen. 7-en használtam (annak ellenére is hogy elvileg rosszat tesz) a CPU meter minialkalmazást, imádni való kis alkalmazás és sajnos a win10-nél hiányolom..van bármi hasonló, vagy megoldás erre hogy vissza tudjam rá varázsolni? A lényeg hogy ha rápillantok az asztalra tudjam az aktuális CPU illetve RAM kihasználtságot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest