Hirdetés
- Yettel topik
- Asus ROG Phone 8 Pro - az élet nem csak játék és mese
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdvözlet!
Szóval nekem nem régiben frissitet magától 1909-re. Ezzel együtt mióta megtörtént azóta nem ismeri fel a telefonomat. Netten olvastok alapján nem csak én rendelkezek ezzel a hibával. Mi erre a megoldás?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz King Unique #114197 üzenetére
Üdv! Köszönöm Végül egy játék is kérte a Media Feature Packot ezért telepitvel lett azóta müködik. Igen N-s a Windows,de végre minden müködik rendesen.
-
carl18
addikt
Üdv!
WIndows 10 pro van a gépen, havonta 1x hagyjom hogy felrakta a frissitéseket. Nagy érdekesség a Windows Insider program bekapcsolta találtam, úgy hogy én soha az életbe nem mentem rá.
Hogyan lehet tőle megszabadulni? Biztos nem leszek béta tesztelő.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
Üdv!
Na 1 órája idegel a Windows 10, szóval az audio driver akartam felrakni az equalizer végett. Szóval folyton azt kéri inditsam újra a gépet és hogy elsőnek el akarja távolitani azt amit a Windows 10 rak fel.
Viszont hiába távolitom el manuálisan is a audio driver, Windows 10 egyből automatikusa felrakta. Ilyen végtelen körforgásba kerülök, végtelen ciklus. Újra inditás után megint el akarja távolitani az ilesztő programot is megint kéri az újra inditást. 30X inditottam újra az elmúlt 1 órában, SSD miatt ez nem gond. De akkor is már mérgemben nem tudok mit kezdeni vele.Nos mit lehetne vele csinálni, az alaplapi gyári Realtek drivert akarom felrakni. De sehova se jutok, mert a gyári telepitő is folyton újra akar indulni hogy eltávolitsa. Aztán én ráuntam mert se előre se hátra, manuális driver eltávolitás után is magától visszarakja a drivert.
Bármit csinálok folyton ezt dobja fel, 30X újra inditás se vezetett sehova.
-
carl18
addikt
válasz pendre54 #125802 üzenetére
Köszönöm a segitséget, végül meg lett a hiba oka. Szóval a Gigabyte hivatalos oldalán 2 driver van fent, az egy nagyobb méretü 400 mb kitömöritve. De Az sehogy se akarta felrakni, végül a kisebb 17 mb-os driver internet és eszközkezelő elvátolitása után már sikerült müködésre birni.
Igy akkor gondolom a driver volt hibás, minden esetre végre müködik! Köszönöm a segitséget.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest