- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Cyrin #114234 üzenetére
Azért, mert ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a gép, UEFI BIOS OEM Key van, akkor eleve az annak megfelelő kiadás (pl. Home) kerül alapértelmezetten kiválasztásra és telepítésre, nem lesz ilyen ablak, ahol kiadást lehet választani. Ellenben az EI.cfg and PID.txt módszerrel ilyenkor is megoldható, hogy más kiadások is kiválaszthatók legyenek a telepítésnél.
Másik megoldás utólag, telepítés után váltani Home kiadásról Pro kiadásra pl. másik termékkulcs megadásával a gépházban. -
válasz
Cyrin #100409 üzenetére
Nekem van egy egy kis Asus VivoMini PC-m, amibe gyárilag csak 32 GB-os SSD-t raktak. Most frissítettem a legújabb verzióra úgy, hogy a gyártó nemrég adott ki új BIOS-t, Chipset, LAN, Audio, VGA, stb. drivereket, és még azokat is végig kellett frissíteni. A Win tavaly volt újra telepítve, és most a legújabb verzióval, úgy néz ki a hely, hogy még mindig van kb. 14 GB szabad terület, miközben a programok több mint 3 GB-ot foglalnak, és még a rendszer-visszaállításra is be van állítva 1,5 GB.
Érdemes alaposabban szétnézni, hogy mi, merre. -
törölt tag
válasz
Cyrin #100403 üzenetére
Windirstat vagy Treesize programmal nézd meg mi foglalja a tárhelyet. Ha a gyerek kamasz és fiú és esetleg a titkos gyűjteményét találod meg, ne piszkáld.
Ha régóta frissítgetett rendszer a Windows mappa hajlamos elhízni pl. System32-ben a DriverStore mappába eltesz másolatokat driver frissítésnél. Viszonyításul tisztán telepített rendszeren a Windows mappám 14 GB.
-
TRob1
veterán
Azért vannak tőle jobbra "azok a színes négyzetecskék", hogy ott úgy csoportosíts, ahogy csak szeretnél.
(#90987) csicso82:
Nem is érvelés, csak szerettem volna ha jó sokan elkezdenének győzködni, én meg a végén mondtam volna hogy : Jaaaa, csak ennyi, na ezért nem váltok vissza.Egyébként meg milyen már ha vki 2 másik szavából el tudja dönteni hogy jó e az neki vagy sem? Főleg ha még pont ellentétes is a 2 féle ember indoklása (hisz mindenkinek mást jelent hogy mi a jó, mi a nem jó) Ki kell próbálni, és akkor már könnyebb a döntés: megy vagy marad?
-
Cs1csó
titán
Ha gyárilag Windows 8-as akkor simán telepíts rá egy Windows 10-et - lehetőleg olyan kiadást ami a Windows 8-ad tehát ha PRO akkor PRO-t ha HOME akkor HOME - és lehet automatikusan aktiválja de a telepítésnél ha kéri a kódod akkor add meg a Windows 8 kódját és aktiválttá kell válnia.
-
prabhu
senior tag
Ez vitatott terület. Elvileg a 10 elfogadja a 7-8 kulcsot most is, de ez már hivatalosan nem legális.
[Tisztaszoftver]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest