-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
válasz
joysefke #86455 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor az N-es verziót felejtsd el.
A cégnél most szívtam meg vele, hogy pár gépet ezzel telepítettem.
Ja és ha felteszed a MFP-t, verzióváltáskor kivágja a kukába és szedheted le az újat és teheted fel. Azért ez így ebben a formában szerintem kellemetlen. -
-
Geth
veterán
válasz
joysefke #86455 üzenetére
Ó, újabb áldozat esett az N csapdába
Apró kiegészítés, az N az nem "Media Player nélküli", hanem majdnem komplett "multimedia functionality" nélküli Win, egész széles körben okozhat problémákat, lásd például használhatatlan MTP (USB-re dugott teló, kamera).
Az MFP-vel kvázi "N-teleníted" a rendszert, nem hallottam problémákról, talán build upgrade után mindig el kell játszani vele(?).
Firefoxra sajnos nem tudok megoldást, a kolléga jótanácsához csatlakozom, normál Win variánssal érdemes próbálkozni, a Media Player-t ki lehet kapcsolni benne úgy, hogy annak szülő komponenese (Media Features) ne sérüljön. -
Ferenc.
tag
válasz
joysefke #78936 üzenetére
Beszéltem ezen az oldalon amit linkeltél, [link] a live chaten az ügyintézővel, hogy MSDN kulcsokat árulnak-e.
Azt mondta nem, ők csakis OEM és retail verziót.. előbbi ugye 9,19 , utóbbi 17,99 euro. Kérdeztem még, hogy lehet fizetni, azt mondta sok lehetőség van pl bankkártya, paypal, skrill, bitcoinban is.Na most ez megérheti szerintetek? Ha nem átverés, jó lenne ennyiért legális kulcs. Rá kéne próbálni egyre..
S itt kérdezem a szakértőket, azt honnan lehet kideríteni, hogy ami kulcsot kaptam az msdn, vagy valóban oem/retail kulcs? Köszönöm! -
Ferenc.
tag
válasz
joysefke #78927 üzenetére
Igen, én is ezen az oldalon néztem, de mondom ebay-en ugyan ezek az árak 4 és 6 euro , tehát még viccesebb..
Amúgy egy kulcs, hogy lehet nem legális? Nem az van, hogy vagy működik vagy nem? Mert ha működik akkor az legális kulcs, hiszen elfogadta a microsoft aktiváló rendszere. Vagy nem jól gondolom? (Ha nem, akkor hogy tudom ellenőrizni, hogy a vett kulcsom az legális vagy nem, ha már bevan aktiválva vele a win 10 gépem?)
-
Ferenc.
tag
válasz
joysefke #78921 üzenetére
Szerintem sehogy, mert ezért OEM, erre van a retail kulcs, ami nem sokkal drágább ezeken az olcsó külföldi oldalakon.., s azt nyugodtan átviheted bármilyen másik gépre, gépcserénél.
Amúgy az említett ebay oldalon az oem max 4euró, a retail meg 6 körül win 10 pro-ra.. s ha tudnám, hogy valóban működik és jó akkor azonnal belevágnék. Persze nem tudom itt mennyire számít a nyelv, tehát hogy angol win 10 re kapott kulcs jó-e a magyar win 10 re is amit microsoft oldaláról tölt le az ember .iso-t. -
jokeph
nagyúr
válasz
joysefke #78896 üzenetére
Én sem egészen értem, mit irkálnak a linkelt oldalon.
Majd erre mond valaki valami okosat, aki jobban képben van.
Ami viszont biztos, hogy az aláirásomban lévő retro S775-ös konfigon is W10 x64 fut, és méghozzá kifogástalanul.
Ezeket a sorokat pedig a tiédnél régebbi, első gen. core i konfigról irom, ez egy Asus P6T Deluxe + XEON E5540 (nagyjából core i7 920) páros 3*4 GB DDR3 G.Skill Rip Jaws X 2133@1600 rammal megtámasztva triple-channelben, a rendszer itt egy 120 GB-os Kingston Hyper X Fury SSD-ről fut, a képet pedig egy Sapphire Pulse RX550 4 GB löki a monitorra.
Megjegyezném, hogy esetemben legacy (CSM) módú a W10, mivel a BIOS is kizárólag legacy, azaz "hagyományos".
-
jokeph
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest