- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #90760 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég akadt gondom egy Retail win10 kulccsal.Sikerült távoli eléréssel megvitatni a Microsoft külföldi ügyintézőjével, hogy miért nem fogadja el az termékkulcsomat a Windows 10 szerver az aktiválás során!
Csatlakozott az ügyfélszolga a gépemhez, kikereste a beírt kulcsot és a firmware adatokat stb.. valami progival…. és azt felelte, hogy elértem a licenchez tartozó aktiválási limitet.
Ez lett volna kb a 4. alaplap mióta megvan ez a aktiváló retail Windows 10 home kulcs.
DE.. szivesen segít egy új vásárlásában
Nos, nem tudom hogy vagytok vele de én úgy tudtam az a Retail lényege hogy bárhol és akárhányszor csak akarom.. akkor használhatom egyszerre csak 1db PC-n.
Szerintem ez nem fair, és nem is láttam leírva ezt sehol még.
Azért kíváncsi vagyok hogy erről tudott-e itt bárki közületek ?Ennyit a black weekről
Szép napot mindenkinek! -
-
TRob1
veterán
válasz
Stonerice #90760 üzenetére
Na itt a hiba. AMD.
Amúgy meg hívd nyugodtan MS supportot, segítenek.
Egyébként van MS fiókod? Illetve azzal használod a rendszert?(#90762) Stonerice:
Elvileg nem kérik. (De akkor már lehet tiltott is a kulcsod.) Mindenképp hívd őket, veszteni nem veszthetsz már többet, hisz így nem jó.
-
-
-
mpo
veterán
-
válasz
Stonerice #47307 üzenetére
Komolyan lövésem sincs mit akarsz és mi a problémád.
Ha van recoveryd akkor onnan visszaállítod a gyári win 8.1-et (mi van fent most?) és megvárod míg lefrissíti 10-re. (valami mozgássérült opcióval lehet vagy mi, nézz utána)
Ha ezzel megvagy és nem akarod visszatenni az eredeti oprendszert, mert tetszik a 10 akkor utána már nyugodtan lepucolhatod,, újraparticionálhatod kedved szerint a merevlemezt. A win 10 telepítését követően tuti aktivált lesz!
Recovery mellett miért akarsz "adathordozóról" telepíteni??????? -
válasz
Stonerice #47303 üzenetére
Nem!
Igazából azt se tudom, hogy még lehet e ingyen frissíteni (volt valami kiskapu) de ha igen akkor is először fent kell legyen a regisztrált win 8.1 a gépeden és onnan tudod frissíteni 10-re. Ha minden rendben akkor azonnal lesz egy aktivált win 10-ed. Ezek után már nyugodtan formázhatod a gépedet és a tiszta telepítéssel is aktivált lesz a win 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest