-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #151585 üzenetére
Nem segítettek az ott leírtak.
Mit csináljak a gèppel? -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #133179 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy miért váltott át angolra a Vezérlőpultban a Felügyeleti eszköz ikonok megnevezése ? De csak ezek, máshol nem vettem észre.
3 hetes friss telepítés, 1 hét után hozzáadtam egy merevlemezt, az után vettem észre, hogy átváltott angolra.
Minden frissítés telepítve van.Ismerős informatikus ajánlotta, hogy tegyem át a windows nyelvét angolra és vissza magyarra, ez nem oldotta meg.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #133179 üzenetére
Erre valaki?
-
King Unique
titán
válasz
grizlisandor #132973 üzenetére
Esetedben erről lehet szó, ami tudtommal nem be/ki kapcsolt zárolási képernyő függvénye. + Azt írtad, hogy újratelepítés, ahol egy friss telepítésnél nyilván először naprakészre kellene frissíteni a W10-et, majd restart és utána próbálgatni.
-
King Unique
titán
válasz
grizlisandor #132971 üzenetére
Itt akkor szokott gond lenni, amikor egyesek machinálnak a felhasználói fiókokkal, erővel kikapcsolják a jelszó és egyéb hitelesítés kérését stb, egyéb esetben nem kellene, meg ami a linkelt screensoton van, az a bejelentkezési képernyő és nem a zárolási képernyő, az utóbbi kikapcsolásnak pont semmi köze ahhoz, hogy az előbbinél milyen felhasználók jelennek meg.
-
King Unique
titán
válasz
grizlisandor #132964 üzenetére
Istenem, még leírni sem tudták egy ilyen bejegyzésben helyesen, hogy mi micsoda...
Az nyilván nem bejelentkezési, hanem zárolási képernyő, ami kikapcsolható többféleképpen, már ha valakinek akkora probléma 1-et kattintani, vagy 1 billentyűt lenyomni.
Viszont ha esetedben ilyen volt, akkor az más, amire le lett írva a megoldás és semmi köze az előbbihez, meg csak emiatt felesleges a W10 reinstall. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #132962 üzenetére
Nem értem, hogy mi baja van, se helyreállításra, se semmire nem reagál, de most már legalább be se ad, mint fiókot. Na mind1, újratelepítem, az első dolgom lesz deaktiválni ezt a bejelentkezési marhaságot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #132961 üzenetére
Próbálok bejutni csökkentett módban, ott meg valami Store alkalmazást akar telepíteni, de se az Igen, se a Nem gombra nem reagál.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #117511 üzenetére
Kernel-power 41 (63) hibát ír ki, neten az olvastam, hogy valami driver probléma lesz, valószínűleg hangkártya.
Telepítettem a Asrock APP Shop-ot, frissítette a LAN és hang driver-t, remélem megoldott a problémát.Szerk.:
(#117560) Archanon:
Létezik már PubG lite(katt) és sokkal jobb, mint az emulátoros csoda. -
King Unique
titán
válasz
grizlisandor #116961 üzenetére
1. Ha digitális licenc van a gépházban, akkor az összekapcsolható a Microsoft-fiókkal, az alábbi leírás is szemlélteti. Amihez nyilván szükség van Microsoft-fiókra és azzal történő bejelentkezésre, használatra. Ha esetedben nem megy, akkor valószínűleg nem megfelelően csináltad. Az pedig nem meglepő, hogy a Windows 10 indításánál a felhasználói fiókba be kell jelentkezni, ott normál jelszót, vagy képjelszót, vagy PIN-kódot megadni. Ha az automatikus bejelentkezés a cél jelszómegadás stb. nélkül, akkor akár az is beállítható.
Egyébként lehet a Windows 10-et helyi (offline) fiókkal is használni és telepíteni, de ugyanakkor a Microsoft-fiók használatának is megvannak a maga előnyei. Valamint ha hardvermódosítás történik, akkor ott az újraaktiválásnál is jól jöhet a Microsoft-fiókhoz kapcsolt licenc.2. Alapesetben nem szükséges ilyen-olyan spéci programokkal "optimalizálni" a Windows 10-et. Illetve az ilyenek, meg pl. az O&O Shtup10 használata is csak opcionális, valamint csak saját felelősségre javasolt, meg annak, aki tudja mit csinál, mit tilt le vele és nem összevissza, majd utána csodálkozik, ha nem úgy működik a rendszer, mint kellene. A OneDrive használata meg nem feltétlen kötelező, eleve megoldható a kikapcsolása, letiltása vagy eltávolítása.
-
válasz
grizlisandor #116961 üzenetére
Szia.
Telepítsd újra offline, vagy tedd heliyfiókká a gépházban. Bár vannak módok, de sokkal jobb és lehet gyorsabb, ha net nélkül újrahúzod, és helyi fiókot hozol létre. Amúgy ha olcsó kulcsot vettél akkor jobb is ha ne kötöd hozzá -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #109804 üzenetére
Közöltem vele, hogy blockolja, de szerintem ezzel a problémával átmegyek a vírusírtós topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged