- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sz_Imre #45255 üzenetére
Még átkonvertálni se nagyon kell. Taval frissitettem win7-t tizesre. A win7-esem is ssd-n volt már, de még mbr particiokon, mert 2012-ben raktam fel a hetest, és akkor még nem foglalkoztam a kérdéssel. Felment a frissites, megamradt az mbr is. De én azért mrgiscsak kegyalultam mindent, és felraktam nulláról a rendszert, immáron gpt-vel.
De megy az mbr is, csak akkor nincs uefi, secureboot, megmittudoménmi. -
King Unique
titán
válasz
Sz_Imre #45253 üzenetére
Meg, mert Legacy / UEFI boot módnál csak a rendszerlemeznél kötelező az MBR / GPT partícióstílus. Egy egyéb HDD lehet más is, illetve annál úgyis a < / > 2 TB méret határozza meg. Amúgy jobb is ilyenkor minden más háttértárat lehúzni, mert a Windows hajlamos rá, hogy telepítéskor több lemezre szórja a xarjait... + ugye még a nemrég említett dolog is bekavarhat.
-
King Unique
titán
válasz
Sz_Imre #45250 üzenetére
Az igen, de gondolom akiknek emiatt adatmentéssel kellett foglalkozni, annak esetleges költségét nyilván oldják meg ők maguk...
A lemez partíciós sémáját telepítésnél a boot mód határozza meg. Egy telepítésen belül pedig nem lehet csak úgy váltani köztük, vagy egyik, vagy másik. Ha most MBR a lemez, akkor tudod a 10-est is eszerint telepíteni Legacy módban. De, ha UEFI bootot akarsz, akkor eszerint kell eljárnod. Ami ugye destruktív, tehát előtte legyen adatmentés!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest