- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sz_Imre #45255 üzenetére
Még átkonvertálni se nagyon kell. Taval frissitettem win7-t tizesre. A win7-esem is ssd-n volt már, de még mbr particiokon, mert 2012-ben raktam fel a hetest, és akkor még nem foglalkoztam a kérdéssel. Felment a frissites, megamradt az mbr is. De én azért mrgiscsak kegyalultam mindent, és felraktam nulláról a rendszert, immáron gpt-vel.
De megy az mbr is, csak akkor nincs uefi, secureboot, megmittudoménmi. -
King Unique
titán
válasz
Sz_Imre #45253 üzenetére
Meg, mert Legacy / UEFI boot módnál csak a rendszerlemeznél kötelező az MBR / GPT partícióstílus. Egy egyéb HDD lehet más is, illetve annál úgyis a < / > 2 TB méret határozza meg. Amúgy jobb is ilyenkor minden más háttértárat lehúzni, mert a Windows hajlamos rá, hogy telepítéskor több lemezre szórja a xarjait... + ugye még a nemrég említett dolog is bekavarhat.
-
King Unique
titán
válasz
Sz_Imre #45250 üzenetére
Az igen, de gondolom akiknek emiatt adatmentéssel kellett foglalkozni, annak esetleges költségét nyilván oldják meg ők maguk...
A lemez partíciós sémáját telepítésnél a boot mód határozza meg. Egy telepítésen belül pedig nem lehet csak úgy váltani köztük, vagy egyik, vagy másik. Ha most MBR a lemez, akkor tudod a 10-est is eszerint telepíteni Legacy módban. De, ha UEFI bootot akarsz, akkor eszerint kell eljárnod. Ami ugye destruktív, tehát előtte legyen adatmentés!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- macOS PC-re
- Futás, futópályák
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest