- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Flowtation #149064 üzenetére
De a S. Boot és a TPM is be van kapcsolva, ahogy eddig is volt. Telepítés óta sokszor ránéztem a Bitlocker állapotára és eddig nem volt bekapcsolva, sárga felkiáltójel jel sem volt. Kicsit ez most rejtélyes.
-
beef
őstag
válasz
Flowtation #148529 üzenetére
Lemezkezelőben az adott partíciókról távolítsd el a meghajtó betűjelet.
-
Tamy
senior tag
válasz
Flowtation #147675 üzenetére
Keress egy olyan felbontást, amit mindegyik támogat. Viszont a kép szélén a csíkkal csak azt tudod csinálni, ha a videókártya menüjében beállítod a képernyőre nyújtást, de akkor meg az egyik monitoron nyújtott lesz a kép. Olyant nem tudsz beállítani, hogy mindkét monitoron kitöltse az egész képernyőt a kép, és ne is torzuljon, mivel a két megjelenítő képaránya más.
-
Tamy
senior tag
válasz
Flowtation #147673 üzenetére
Nem inkább a különböző képaránnyal van bajod? Mert ha csak az egyiken van oldalt csík, az nem az eltérő felbontás miatt van, sokkal inkább a képarány az oka.
-
törölt tag
válasz
Flowtation #145915 üzenetére
Nálam úgy működik, hogy gyereknek van egy sima accountja a gépen, ms fiókkal bejelentkezve, pinnel lép be. Ugyanazon a gépen nekem van egy admin accountom a saját ms fiókommal. A gyerek ms fiókja az én ms fiókomhoz van kapcsolva mint családtag. Fontos, hogy valós születési évet adj meg a gyerek profiljában, mert csak ekkor működik a felügyelet.
Az időkorlátot weben vagy telefonon tudom beállítani, ill. ha lejár az idő akkor a gyerek tud kérést küldeni. A webes szűrők csak akkor működnek ha edge-t használ. -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #145915 üzenetére
Sziasztok!
Ebben tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm! -
szabonagyur
félisten
válasz
Flowtation #133819 üzenetére
A fejhallgatóra gondolok, hogy nem kompatibilis az eszközeiddel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Flowtation #133817 üzenetére
A kérdésed pedig a mikrofonhoz köthető inkább szerintem, mint a gépekhez.
Rengeteg féle fülest, mikforont és egyebet használok Win10el és nincs semmi gondjuk.
Pont amiatt lesz hardver, hogy hektikusan működik.
-
Geth
veterán
válasz
Flowtation #133674 üzenetére
Itt teljesen jól kezeli, lehet mégis driver lesz :)
-
svgyula
addikt
válasz
Flowtation #72558 üzenetére
Szia! Ne a frissítést kapcsolgasd mert attól más gondja is lesz a rendszernek. Rakd fel újra a gyári drivereket amiket a laposhoz adtak ha nincs meg szedd le a gyártói oldalról! A win minden nagy frissítéskor berakja a saját sz@r drivereit aztán vagy műxik a gép vagy nem. Ami még megbolondítja a hálózati hozzáférést azok az ilyen-olyan vírusirtók. Nálam a nod32-t egyszer gondolt egyet és nem engedett fel a netre! Amikor eltávolítottam akkor is blokkolta az intenet hozzáférést csak teljes regiszteri (egyenként-törlés) oldotta meg. Valószínűleg az a "mottójuk" ha nem engem használsz akkor mást sem fogsz!
-
válasz
Ahogy itt leirtam, jol mukodik egyelore 3 gepen. Probald ki.
-
toto0569
addikt
válasz
Nekem sikerült mindkét gépen így.
-
toto0569
addikt
válasz
Flowtation #72556 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest