- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
maxima #46448 üzenetére
Ha az feltételezzük, hogy minden beállítás jó, bootoláskor nem dob semmilyen hibaüzenetet, csak simán továbblép
—►
nem megfelelően lett elkészítve a boot pendrive. Az ISO ok, mivel írtad ki pendrive-ra?? Ezen hsz 2. pontja szerint célszerű, illetve Win8.1/10 esetén az ISO tartalmának sima felmásolása is elég lehet egy FAT32-es pendrive-ra. Valamint UEFI boot esetén szükséges lehet az UEFI jelölésű eszköz kiválasztása.(#46451) csixy: ez nem Win7 [link]...
-
válasz
maxima #46448 üzenetére
Na ezzel szórakoztam én is 1 napig, igaz 8-as volt rajta.
A megoldás az volt, hogy kikapcsoltam az UEFI Boot-ot (két opció van, UEFI és valami más)
Én kaperski diskkel akartam vírust irtani, rufussal készült pennel.
Ja és a win10-es telepítésnél sem szerette az UEFI boot szabályt.....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest