- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Mustármag #124525 üzenetére
A szokásos megoldásokat már próbáltad, azaz a Spotlight esetében pl. az ezen leírásban lévőket?
Ha az előbbi és a rendszer újraindítása nem használ, akkor lehet a KB4571756 telepítése esetén van ilyen bug, meg ha nálad közvetlenül előtte működtek az említett funkciók. Ha ez a helyzet, akkor a frissítés eltávolítása / rendszer-visszaállítás használata lehet opció, majd utána a frissítés átmeneti szüneteltetése, amíg a javítás nem érkezik. -
Syl
nagyúr
válasz
Mustármag #54461 üzenetére
Na igen. A Start menü hagy némi kívánnivalót maga után. Egy számomra bosszantó jelenség:
Chrome alkalmazásokat használok. A programok ikonjai megvannak az appdata megfelelő mappájában [kép].
A start menü programlistájában jól jelennek meg, a tálcára kitűzve jól jelennek meg, ám a startra kitűzve szép fekete mező van. Az első win10 óta ilyen. -
King Unique
titán
válasz
Mustármag #54461 üzenetére
Mért nem a Start menübe tűzöd ki a mappákat?
Én már 8.1 alatt is azt csináltam a kezdőképernyőn, illetve most 10 alatt is a full screen Start menüben. Oda ráadásul többet is be lehet rakni, csoportba lehet őket rendezni stb. Számomra sokkal, de sokkal kényelmesebb, mint az asztali / tálcás ikonokkal szórakozni. -
-
törölt tag
válasz
Mustármag #32482 üzenetére
Értem. Mivel arra az oldalra dobott továbbra is a választ a Microsoft oldalán találod meg. Konkrétan annak az applikációnak kapcsán szerintem nem talál részletesebb értesítőt - egy hónap után a legutóbbi figyelmeztetést követően sem -, de nagyjából arról beszél a Microsoft is, amiről legutóbb írtam neked.
Katt erre oldalra és ott olvasd el What does it mean if an app is listed valamint How often does the report run FAQra a magyarázatot. Abban minden benne van és annál többet nem tudsz meg akkor sem, mikor újra jelezni fog.
-
törölt tag
válasz
Mustármag #32459 üzenetére
Műveletközpont. A tálca jobb alsó végében van egy ikon, amolyan szögletes, csíkozott bubble. Katt rá, ott szerintem látszik minden eddigi rendszer figyelmeztetés. Amúgy meg ha nem megy az adott app Win10 en akkor ne erőltesd, hanem nézd meg hogy vane az Win10-re vagy nézz más után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest