- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
-
válasz
artiny #18355 üzenetére
Üdv!
Én 6 napja frissítettem Win 7-ről 10-esre. Azóta én is azt tapasztalom, hogy az UEFI-be belépve a billentyűzetet nem tudom használni, se USB2, se USB3-ba csatlakoztatva. Az egér viszont működik. Én úgy hidalom ár a problémát, ha olyan beállítást kell alkalmazni, amihez szükséges a billentyűzet, akkor egy PS/2-es átalakítót használok. Tesoro Durandal billentyűzetem van, szerencsére gyárilag járt hozzá ilyen átalakító, és az alaplapom is támogatja.
Próbálkozz ezzel, ha technikailag megoldható nálad. Csak billentyűzettel is lehet navigálni telepítéskor, és inkább erre van szükség, mint egérre.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Warhammer 40.000
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest