- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Brave_86 #32303 üzenetére
Ez egy Windows 10 jelenség, eléggé ismert probléma. Egyelőre nem tudni, mi okozza, de többnyire akkor fordul elő, ha valami használja a hangkártyát. Van, aki a hangkártya driver hibájának tulajdonítja, van, aki a Windows-nak. Az tény, hogy elég sok gépen jelentkezik hasonló jelenség, konfigurációtól függetlenül, Windows 10 alatt.
-
raidx
őstag
válasz
Brave_86 #23624 üzenetére
Jobb klikk a meghajtó betűjelén és Take Ownership (saját tulajdonba)
cybermanus
Én is hasonlóan jártam mikor SSD-re tettem a rendszert. Bár a régi rendszerparticio formázva lett a jogok megmaradtak. Hiába vagyok a rendszergazda csoport tagja, ha nem szerepelek a jogosultak listályán nem engedi használni a lemezt.
-
törölt tag
válasz
Brave_86 #23624 üzenetére
Amennyiben jól értem a másik merevlemezen is vagy egy rendszer és annak az egyik mappájába szeretnéd menteni a fájlt? Adj neki jogosultságot! Én nem tartom jó ötletnek azt, hogy össze vissza keresztbe kasul másolgatunk két rendszer között mert aki nincs képben az ilyen dolgokban az hamar meglepetés érheti., és itt nem a lottó ötösre gondolok.2 op rendszer külön és külön partición a cuccok egy átlag felhasználónak ezt ajánlom.Akinek nem win-je az ne vegye magára.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest