- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Balazs_ #65995 üzenetére
tedd fel rögtön a Fall Creatorst és akkor probléma letudva
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Balazs_ #59518 üzenetére
Szia, ez a Creators Update hozománya.
A svchost, azaz servicehost egy gyújtő service volt mindig is és eddig is ennyi service futott alatta. Nem kell megijedni csupán annyi változott, hogy már nem összesítve jelennek meg az alatta futó szolgáltatások a könnyebb hibaelhárítás végett.
@Grafirka: RS2-ben javítva van és automatikusan törlődik. Amúgy az OOBE-hez kell a defaultuser0.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
Balazs_ #13132 üzenetére
Hasonlo lapunk van, en tiszta telepitessel probaltam ki a W10-et tegnap, de mar W7-en vagyok. Direkt a driverek miatt, na es kivancsisagbol telepitettem az uj OS-t, de elotte meg leszedtem W7 alol a fellelheto legfrissebb drivereket.
A Catalyst az a 15.7.1 volt siman felment, ezert azt javaslom szedd le a regit es ugy telepitsd az ujat.
2. A Via VT2021 driveret a gyarto honlapjarol VIA Drivers and Support Packages szedtem le, csak W 8-as driver van de elfogadta a W10 is.
3. A W10 beepitetje.
Ne felejtsd el a defragot kikapcsolni, mert alapbol bekapcsolva van a W10 telepitese utan, nalam legalabbis be volt kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest