- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz
kivlov #149392 üzenetére
És mi a vélemény Doky586 fórumtárs által javasolt GPG (PGP) Kleopatra
alkalmazásának lehetőségéről?
Egyelőre nem látom, hogyan tudnám ezt használni PDF aláírásra.
PDF alatt nem feltétlen szöveges anyagot, hanem pl. DWG-ből származó PDF állományok aláírását is értem.
Erre keresek tehát megoldást. -
törölt tag
válasz
kivlov #81626 üzenetére
Pro rendszer? Csoportházirenddel is meg lehet próbálni kikapcsolni. Windows beállításai > Biztonsági beállítások > Helyi házirend > Biztonsági beállítások - Felhasználói fiókok felügyelete: A jogosultságszint-emelési kérés működése a rendszergazdák esetében... - emelés rákérdezés nélkül
+ Alkalmazástelepítések észlelése - letiltva
+ Csak a biztonságos helyre telepített... - letiltva
+ Minden rendszergazda rendszergazdai engedélyezéses módban fut - letiltvaErre kapsz egy üzenetet a biztonsági központtól, hogy a rendszer védelme csökkent.
pc360: Nem engem soroltál személy szerint, hanem azt kérdeztem, hogy az írásod alapján engem hova sorolnál. De mindegy amúgy.
-
King Unique
titán
válasz
kivlov #81610 üzenetére
Mondjuk az UAC és a SmartScreen sem véletlenül vannak a rendszerben, afféle plusz védelmi szintet képezve. Jól tud jönni, ha eleve rákérdez bizonyos módosításoknál, vagy egy kétes alkalmazás futtatásánál, avagy akár blokkolja is azt. Illetve a Windows 10-nél kékkel jelöli a megbízható és sárgával az ismeretlen alkalmazásokat, ami megint hasznos infó lehet. De mindegy, ha valaki annyira ki akarja kapcsolni, megteheti, viszont attól még általánosan nem javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest