- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
balage25 #72542 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a KODI önmagában elég erre a feladatra.
A KODI-ban van YT, a saját médiatárát meg tudja osztani, ...Aki pedig kísérletezni akar, az felrakja a Libreelec-et. Ez egy Linux alapú média (izé), gyakorlatilag egy minimál Linux, amiben csak a KODI van.
[link]De, ha már van egy telepített Windows a gépen, akkor elég a KODI-t elindítani, nem kell Libreeleccel babrálni.
Én a LE-t az androidos TV boxomon használtam, a droidot lecseréltem LE-re. -
vlevi
nagyúr
válasz
balage25 #72543 üzenetére
Az alvó mód átalában akkor nem szokott menni, ha valamelyik hardverhez nincs "rendes" driver, csak az általános.
Nekem addíg volt ilyen, amíg nem volt telepítve videókártya driver.
De, ha az a gép egy NUC, Inteles chipsettel, akkor nem nagyon tudom, melyik hardver lehet az, amihez nincs driver. Eszközkezelőben megnézted, nincs véletlenül sárga kérdőjellel jelölt eszköz? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest