- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
Döglött Róka #39727 üzenetére
Miért?
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Döglött Róka #39727 üzenetére
Érdekelne a megoldás.
Nálam is volt korábbi rendszernél ilyen, és a javítás után, csak az újabb oprendszert volt hajlandó elindítani.
A Win szeret keresztbe pakolni állományokat telepítéskor a lemezek között, okát nem tudom. Mivel külső beavatkozás, amit nem naplóz a mások op rendszer megfelelően, ezért rendszeres a "fat tábla" hiba üzenet, javítani nem szabad. (Saját tapasztalat, hozzáértőbbek majd megmondják a tutit.)
Mindig egy merevlemez legyen telepítéskor.
Új HDD-re pakoltam Win 7-et. A gépben volt felejtve a mobil rack (XP) és ha kivettem hiányzó boot állomány miatt nem bootolt be a gépen a Win7, új telepítés lett a vége. Telepítéskor oda is írt valamit (????)
A telepített lemezről nem futott le a javítás funkció, már nem emlékszem a hibaüzenetre.
Szeret bizonyos állományokat keresztbe, másik hardverre pakolni, erről később olvastam, úgy látszik ez a hülyesége még a mai napig meg van.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged