Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pendre54
üzenetére
Üdv!
A felvetett problémámra a következő megoldást találtam, talán másnak is segíthet olyan cuccok esetén, amihez a gyártók még nem készítettek Win 10-es drivert.
Szóval, először lepucoltam a DAC eddigi driverét, majd letöltöttem a cég honlapjáról a legutolsó drivert (2014-es, Win 7 és 8), amihez csak érdekességként megjegyzem, nem ehhez a gyártási szériához lett készítve. A telepítő mappában lévő setup. exe-t nem a szokásos jobb klikk, Futtatás rendszergazdaként opcióval indítottam el, hanem ez alatt van egy ilyen opció, hogy Kompatibilitási problémák megoldása. Ezt elidítottam, lefut egy ellenőrző sáv, és megjelenik ez:Itt elindítottam a program hibaelhárítását, és ez jön fel:
(L:/dl/upc/2015-10/04/297223_thxhfxlkwwzdzj2p_programkompatibilitas2_2.jpg)[/
L]Itt bepipáltam a legfelső opciót, majd tovább léptem.
(L:/dl/upc/2015-10/04/297223_zkdeuvgqnvm6ncwd_programkompatibilitas3_2.jpg)[/
L]UI: csak azt tudnám, hogy képmetszővel készített fotók beillesztése a szövegbe, miért ilyen idióta módon jelenik meg a Win 10 alatt, ezt már nem az első esetben tapasztalom.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest