Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
válasz
Colos1
üzenetére
Nem jár semmivel a partíciótörlés !
Kezdem úgy hogy van jogtiszta 8-am a gépre, ezért talán nem annyira warez amit írok.
Szóval nem akartam hogy a 8 aktiválásával valami gond legyen később, ha esetleg vissza akarok állni 10-ről.
Ezért fogtam, feltettem egy 7-et. Szépen beaktiváltam a "D=" -os loaderrel. Aztán rá a 10-et, amit szintén aktivált is kapásból.
És vettem egy új SSD-t, bele a gépbe, tiszta telepítés, és voalá aktívát 10 lett az eredmény automatikusan. Telepítő kulcsot nem adtam meg sehol.
Nincs semmiféle "partíciót meg kell tartani" téma. Alaplaphoz köti az aktiválást. Ha MS support azt mondta rosszul mondta, vagy félreértette a dolgot. -
Jocy
aktív tag
válasz
Colos1
üzenetére
Az meg a másik, hogy arról volt szó, alaplap kivételével cserélhetsz alkatrészt.
Vinyót, videokarit, ramot stb...daczkó: én is így tudom, ezért fura, hogy egy partició törlés után nem aktiválódik.
Lehet az van, hogy tényleg nem frissített először, hanem tisztán telepített, ez így érthető is akkor. -
SaGa59
őstag
válasz
Colos1
üzenetére
Arról volt szó, hogy ha egyszer frissítesz, akkor utána bármennyiszer újratelepíthetsz azon a gépen.
A kolléga úr nem frissített és utána rakta újra, hanem helyből "újrarakta". Az nem ugyanaz. A frissítéskor rögzíti a MS a rendszerében a HW ID-t, amihez hozzárendel egy W10-et. A későbbiekben ez alapján fogadja el az újratelepített példányt.
Az olvtárs hibázott, nem az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest