- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ja, most elkezdtem újratelepíteni a Win7-et, de közben csilingelt a teló, hogy mehjött a fizu
Úgyhogy most az a mondat jön, amellyel minden munka befejezettnek van tekintve, és minden probléma meg van oldva: "Ott bassza meg a qrva anyját"
De... Ha... Gond lesz a most vásárolt kulccsal, és személyesen fogom megkeresni az MS ügyfélszolgálatát...
Legalább másnap megismerhettek engem a TV -ből. Ja, nem, az arcukat ki szokták homályosítani
-
vlevi
nagyúr
"Szia. Az AMD honlapján a 15.7 whql a legújabb, nem hiszem, hogy a win frissebbet tenne fel."
Hinnye. Ebben a pillanatban jelent meg a képernőn:Pedig fenn van az AMD-től letöltött 15.7
Sajnos a részletek-re kattintva sem derül ki több, csak annyi, hogy 07.26-n került be a WU-ba, és, hogy az AMD adta ki. Pedig jó lenne látni a verziószámokat. Mindegy, én rányomok, ennek a gépnek mindegy, ez teszt konfig.szerk.: Már fel is szaladt. Biztos ami zicher, újraindítottam a gépet.
Előtte:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest