- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
zolee001 #125589 üzenetére
No megnéztem, és nem ez a baj, bármit állítok be alapértelmezettnek vagy tiltok le, akkor se működik. Valszeg a Windows alapból nem küld hangot az eszköznek, mert ha lejátszok valamit, és nézem a keverőben az alkalmazásokat, ott is úgy van, mintha egyáltalán nem is lenne hangja a videonak. Nem emelkedik kicsit sem a zöld oszlop, mint normálisan kellene. Állítólag egy Windows update óta van ez, vagy legalábbis köze lehet hozzá. Nekem is úgy tűnik, hogy a Windows-on belüli hiba, hogy nem küldi át a hangeszköznek a hangot. Ami még érdekes, hogy megpróbálok lejátszani teszt hangot az eszközöknél, és azt írja, hogy nem sikerült lejátszani a teszt hangot bármelyik lejátszóeszközre nyomom. Sose láttam még ilyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest