- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
King Unique #84339 üzenetére
Szia! Hát ebben nem értünk egyet! Az "elméleti" és a valós áramátadási képesség nagyon is függ a hossz/minőségtől! Egy nagyon jó példa erre a telefonom, a gyári kábellel teljes feltöltés 1,5óra(kikapcsolástól) ez kb 80cm. Az 1m-es á 2100ft-os "minőségi"
kábellel meg 2,5 óra! ugyanazzal a 2A-es töltővel, A gagyibb kábeleket meg egész nap!! rajta lehet hagyni mert nem tölti fel vele a telefont 80%-nál leáll a töltés! Tehát igen, probléma a kábel minősége és a hossza! Az USB portok amúgy is csak 750mA tudnak leadni ha egy eszköznek kell a ~600mA akkor már bukott is a mutatvány egy 1m-es kábelen. A passzív eszközökre lehet igaz amit írtál bár ott meg az adatvesztés jöhet szóba 1m felett. Az sem lehet véletlen, hogy a webkamerák nem toldhatók, mert a toldás után már nem lesz kép rajta. Van olyan hub ami külön tápellátással rendelkezik csak ott meg az a kérdés hogy az USB képes-e több eszközt így hibamentesen működtetni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique #84337 üzenetére
Nekem nem volt HUB, csak egy egyméteres hosszabbító kábel bedugva a hátsó USB3 portra. A házamon elöl ui. csak egyetlen USB3 van. És mégis, amikor ebbe a hosszabbítóba dugtam a 3.5"-s, saját tápos külső HDD-t, rendszeresen ledobálta. Próbáltam 2 hosszabbító kábellel is, mindkettővel ezt csinálta.
Most egy külön tápos 6-os USB HUB van hátra bedugva, azzal sosem volt gond, többszáz gigákat másolgattam már át vele, egyik USB3-as HDD-ről a másikra, így mostmár mindegy, hogy táp nélküli 2.5-es ház, vagy tápos 3.5-es. Lehet benne valami, hogy a külső HDD-ket olyan rövid kábellel adják, ezek szerint (nem értek hozzá, csak tippelek), hogy hiába az USB3 nagyobb áramfelvétele, a kábelhosszra még érzékenyebb, mint az USB2. És ahogy hallottam, ez a probléma méginkább jelentkezik az USB3.1 kábeleknél. -
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84239 üzenetére
Értem, de 7-esnél ugyanezek voltak és nem volt ilyen gond. Na mind1. próbálgatom meg olvasgatok...köszönöm mindenesetre a segítséged!
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84237 üzenetére
SSD-n van... valamelyik weboldalak lassabban töltődnek be. és vagy rá kell frissíteni vagy betöltési időn túl tölti be...
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84227 üzenetére
usb-ről raktam fel teljesen szűz
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
King Unique #84207 üzenetére
Ez home verzió, és elég lenne csak a funkció frissítést tiltani, de azt nem tudom külön, így az egészet tiltanám. Az nem lényeg ha nem "naprakész" a rendszer, csak működjön.
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84215 üzenetére
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84207 üzenetére
Na átálltam 10-re... kell valamire figyelnem, vagy előre sallangmentessé tenni hogy stabilan működjön? Tudsz esetleg instrukciókat adni erre vonatkozóan? Mit kapcsoljak ki vagy töröljek ki vagy valami?
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84175 üzenetére
Akkor pl. ha teszem azt legyalulom és felteszem a 10-et akkor ha a 7-ről van biztonsági képfálj akkor ha nem lenne ok vissza tudom így is állítani, vagy akkor már tök mind1 mert bukta a 7?
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique #84155 üzenetére
"Lehet tudnak valamit az amishok..."
Elég szimpatikus társaság. Egyiknek sincs flexe, fűnyírója, így nem jut eszébe a szomszédot azzal ébreszteni vasárnap reggel -
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84168 üzenetére
Értem, köszi!
-
polgi803
őstag
válasz
King Unique #84166 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #84147 üzenetére
Az adatgyűjtéseket csak egy módon lehet igazából megakadályozni. Ne használjunk számítástechnikát. Ja, akkor sem, például ott vannak a térfigyelő kamerák.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
King Unique #84147 üzenetére
Azért mert egy cég (pl fb) adatokat gyűjt rólad, attól még nincs fölhatalmazva egy másik cég, hogy ő is ezt csinálja. Ez egy rossz irány, is minimalizálni kéne minél jobban.
Persze ott a másik oldal is, Google nélkül is lehet élni, de nem érdemes. Én próbáltam Google maps-et hanyagolni, 2 hét után föladatam...
Sajnos már ennyire hozzá szoktunk a jóhoz -
Dyingsoul
veterán
válasz
King Unique #84149 üzenetére
Köszi a választ. Én is néztem teszteket, de most benchelem az új BIOS-t, a teljesítményem visszaesése számomra drasztikus. Még a benchmarkok elején tartok, de VRMark Orange Roomban az eredményeim:
BIOS update előtt.
BIOS update után.
Ez kb 10.5%-os csökkenés, de VR-ban így sem volt elég mindenre a gépem. Másik topikban ugyanezen a teszten húzott 4790K-val és 980Ti-al 10500-as pontszámokat értek el... A CPU-m eddig sem bírta kihajtani az 1070-et, most pláne nem. Ezeket amúgy tuning nélkül mértem, az OC nélküli bench eredmények után jön majd az, hogy OC-zom a CPU-t és megnézem úgy mit tud produkálni. Ha hozná azt amit a spectre előtti non-OC tudott, akkor már félig boldog lennék. De ennek mindenképp konfig váltás lesz a vége csak még 1-2 hónapig ki kellene húznom. -
Core2duo6600
veterán
válasz
King Unique #84067 üzenetére
30 napos al próbálkoztam, maga az iso-t egy all in one telepítőből bányásztam elő, amit torrentről szedtem le.
(#84073) tibi14
De igen, és akadozik is a gép néha, ezért határoztam az reinstall melett, ill. az alap már fel van rakva, de még az egyéb programok nincsenek fent.
Szegény Samsung 850 Pro már 5 TB írásnál járA windows om eredeti ms től letöltött telepítővel lett vagy 2 éve telepítve, azóta frissítve.
-
válasz
King Unique #84062 üzenetére
"Pláne, hogy pl. a TrueCrypt és VeraCrypt esetében, ha a teljes meghajtó titkosítva van, akkor azt RAW-ként kezeli a Windows és minden egyes csatlakoztatáskor kapásból formázni akarja"
Minek bonyolítani, dehogy így, erre írtam Neki hogy tegyen egy portable változatot a pendrivére, az exe parancsikonját ha kirakja a pen gyökerébe akkor ha a hordozható meghajtók beolvasása be van kapcsolva és a win bedarálja, akkor 2 kattintás után már léphet is be. A maradékot, pl. 8G pennél a maradék 7,xxG-t meg megcsinálja konténernek. (maga a portable nincs 5 mega, nahát...) Win2000-től w10-ig bárhol bármilyen eszközön azonnal használhatja.
Androidon 4.xx-en és 7.xx-en nálam megy, Linuxon is ha felpakolom a programot. Mac sose volt a kezembe de valószínű van kliens arra is. Innentől kezdve minek a bitlockeres titkosítás...? -
idegen lény
addikt
válasz
King Unique #84069 üzenetére
Nálam ugyan ez nem működik Home-nál. Hiába van bekapcsolva ez az O&O ShutUp10-ben, a Windows 10 kiröhögi, és ugyanúgy frissíteni akar.
(#84071) SirKero válasza csicso82 (#84063) üzenetére Nem ebben a topicban.
Szerintem, ha a fiad gépe ugyanezt produkálja, pedig az még ráadásul egy tök más konfiguráció is, akkor hiába telepíted újra. Nem lehet, hogy a router döglött be? -
Core2duo6600
veterán
válasz
King Unique #84062 üzenetére
Amennyiben az MS adta ki, akkor ő tehet róla.
-
kr1szt1an679
csendes tag
válasz
King Unique #84024 üzenetére
A 2. kép csak egy gyors photoshop eredménye, hogy ilyesmit szeretnék
Viszont a linkek alapján sikerült most a valóságban is össze hoznom, köszönöm -
bb.bocs
őstag
válasz
King Unique #83982 üzenetére
"A WinToUSB-vel (is) tudomásom szerint egyrészt
csak készíteni és konvertálni lehet Windows To Go telepítést,
de lementeni, majd a mentésből visszaállítani nem. Max. +nem a wintousbvel szeretnék visszaállítani, hanem acronissalpl miután wintousbvel ráhúzta m a külsöre egy rendszert.
"Másrészt pont az a lényeg, hogy .iso kiterjesztés és a Windows ISO-fájl csak a normál létrehozáshoz kell,
ellenben a konvertáláshoz és a klónozáshoz nem. Illetve nemcsak ISO jó hozzá, hanem egyéb formátumok is,
mint az az előbb linkelt leírásban is szerepel. Ha pedig másik programmal mented le lemezképfájlba,
vagy klónozod a rendszert, akkor ahhoz szintén nem kell .iso kiterjesztés."tudom. acronis és gondolom jópár program clonezilla is alkalmas vinyó klónozásra, de a winto usb csak isot fogad el, még ha a tervem nem megvalósíható esetleg, akkor is
köszi.
-
bb.bocs
őstag
válasz
King Unique #83980 üzenetére
az alap ötlet az volt hogy intousb vel állítok vissza a külsöre egy rendszert, mintahogy létrehoz a program egy usbswindowst is. mivel a wintousb isot eszik, ezért csak iso lhetett volna a fájl.
sima winto usbs rendszert csináltam már, csak megakarom úszni hogy mindent beállítgassak egyenként újra, programokat elepíteni, könvjelzők felhasználói fiókok bellítások stb....
-
bb.bocs
őstag
válasz
King Unique #83975 üzenetére
windowst akarok lementni majd külsö vinyóra létrehozni win2 usvel. bár lehet íg utólag átgondolva ez nem űködik ebben a formában,lehet úgy működne hogy win2usbvl ráhuzom a wint, és utána a külsős vinyőra rakok egy macriumot és abból visszaállítom. de akkor sem tuti köszi mindenki. a macirium nem isot hoz létre hanem ahogy irtad is .mrimg
-
törölt tag
válasz
King Unique #83970 üzenetére
Cserébe feltételezem az nem 1.0 szint, hogy a keresőbe egy konkrét beállítás teljes nevét szó szerint begépelem advanced keyboard settings vagy override input method és mégse dobja ki... ennyi indexelés és telemetria mellett. Ha azt írom change active hours akkor hurrá mutatja a kereső, de nem ám egyből odavisz hanem csak a sima WU lapra hogy még kattintsak rá külön. Nagyok az elvárásaim, ugye?
Hát igen tök máshogy látjuk. Edge-ben sem értem 3 pötty-Settings be tudom állítani milyen oldallal induljon, ott van az új lap pár lehetősége, na de a házikó gombért és beállításáért még mélyebbre kell menni Advancedbe.
Nekem ez UI agyrém. Ahogy az is megnyitok egy képet a 3 pötty menüben olyankor nincs ott a settings lehetőség, rá kell menni "see all photos" és az ottani 3 pötty menüben már lesz csavarkulcs. Bámulatos. Persze ennyi legyen a legnagyobb baj vele, ehelyett például. -
törölt tag
válasz
King Unique #83965 üzenetére
Hát számodra nyilvánvalóan nem.
A havi három frissítés se zavar, akkor pár plusz katt se eldugott beállításokért. Viszont focus assist beállításnál nem írják nemcsak on/off kapcsoló hanem a kategóriákra még rá lehet menni és alatta további opciók. Amit ma nem találtak elsőre kb. hárman. Build váltás után nekem is első dolgom volt megkeresni, hogy a fenébe kell kikapcsolni a focus assist ne értesítsen arról hogy bekapcsolta magát. Hiszen pont azért vezették be, ne zavarjon feleslegesen. Alapból most zaklat arról hogy nem zaklat.
-
törölt tag
válasz
King Unique #83962 üzenetére
Ha egérrel vagy ujjal navigálsz akkor van annyi. Ebből felesleges a "More keyboard settings" alá még egy gombra elrakni az advanced részt, mikor lehetne ott rögtön. Illetve kár a keresőbe hiába írod szó szerint a beállítás nevét "override for input method" semmit nem talál rá.
vlevi: ha insider verziót használsz elsődlegesen ne csodálkozz a dolgokon
bőven elég, ha a publikus verzióra érkeznek kérdések, panaszok
-
gorje
senior tag
válasz
King Unique #83848 üzenetére
Koszonom szepen!
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #83833 üzenetére
Köszi. Azért kérdeztem, mert nem akarta a 165-ről frissíteni. Minden OK-nak írt. Próbáltam a hibaelhárításnál az update javítását is. Az írta, hogy kijavította a hibát, de ennek ellenére változatlanul a 165-öst a legfrissebbnek mondta. Így manuálisan frissítettem.
(#83832) M@no
Nekem sem jelzett annak ellenére, hogy mindennap ellenőrizte. Így manuálisan frissítettem.
-
Kam1kaze
tag
válasz
King Unique #83776 üzenetére
Új gépre (SSD-re) raktam rá a Windows 10-et, ő osztotta fel magától, ugye csak rendszer van rajta, így nekem nem kellett felosztanom. AOMEI-t szeretem, de most le akartam szedni az Easeus programot, amit linkeltél, de amikor rányomtam a letöltésre, blokkolta a Bitdefender TS az oldalt. Vírusirtót tesztelek 1 hete, még új számomra a BD (már nem sokáig lesz fent), így hagytam, mert hiába nyomtam a vállalom a kockázatot, csak gondolkodott... Majd valamikor ránézek megint.
-
Kam1kaze
tag
válasz
King Unique #83768 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a 3 db kisebb partíció normális UEFI-GPT telepítésnél, csak azt a plusz egyet nem nagyon tudtam hova tenni, ami W10 1803-ra való frissítés után jött létre.
"pl. a build upgrade-ek után szokott olyan lenni, hogy + 1 db helyreállítási partíció (WinRe) jön létre"
Ezt nem tudtam, mert még nem volt eddig ilyen, csak sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, akkor nem piszkálom. Nem hiányzik az a hely, csak a szememet szúrta, de elfér.Az a 10MB az én gépemen jött létre, arról nem töltöttem fel képet. Összeszerkesztettem egyet, hogy néz ki most a laptopon és PC-n is, piros kerettel a plusz partíció.
Lényeg, hogy akkor természetes, frissítés után. Köszönöm az infót.
Update: Most nézem, hogy nálam a PC-n az a 10MB nem is WRE és nem használt. Laptopban HDD van, PC-ben SSD a rendszernek, lehet SSD miatt hozott valamit most létre a 1803. Elfér, csak a kíváncsiság...
-
adika4444
addikt
válasz
King Unique #83750 üzenetére
Sajnos nincs más 3.0-ás eszközöm, illetve ott és akkor nem volt nálam...
Volt teszt két Win10-zel, a Linux live majd hétfőn következik, amikor megint a kezeim alá kerül a laptop...
Wi-Fi nem zavarhatta, mert tiltottam a kártyát mivel kábellel netezek.
De konkrétan nem dobta el, csak mint ha nem válaszolna a HDD. De pl. csippanni akkor csippant, amikor lehúztam a kábelt. Szóval baromi érdekes, kíváncsi leszek hétfőn a folytatásra... -
adika4444
addikt
válasz
King Unique #83741 üzenetére
Mindkettővel volt próba.
Igen, eszközkezelővel töröltem.
Alaplapi Inteles USB.
2570P-vel azóta is jó, úgyhogy majd legariztatom, mert vagy inkompatibilitás van, vagy tényleg valami nyavajája van a gépnek... -
Márton
nagyúr
válasz
King Unique #83741 üzenetére
remek, köszi, kipróbálom!
-
adika4444
addikt
válasz
King Unique #83736 üzenetére
2.0-án a kábelt mozgatva is jó.
Csak 3.0-án jön elő a probléma, és csak ezzel a géppel.
Nincs sajnos másik 3.0-ás eszközöm tesztre
A HDD-t HDS 100-asnak írja...
(#83738)tordaitibi:
Köszi mindenesetre, hogy megpróbáltál segíteni -
Márton
nagyúr
válasz
King Unique #83735 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel.
Újratelepíteni szeretném a meglévő, legális, w7-ről frissített 10-esemet az ssd-re.
Nem klónozni! Bocs a fogalomzavarért.
Szóval erre van-e lehetőség? -
törölt tag
válasz
King Unique #83640 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy felesleges.
Annyit írtam, hogy az alap rendszer indulásának idejében nincs oltári nagy eltérés. Nyilván a többi folyamatban már igen, hiszen ott beindul a cache, r/w dolgok.
Nyilván ennyire nem akartam atomjaira boncolni a témát.
Az alap is amiből indultunk, az az volt, hogy az update mennyire zúzza a régi 5400-eseket. Erre reagáltam! -
bb.bocs
őstag
válasz
King Unique #83630 üzenetére
köszi. winto usb vel próbáltam á is rakta, csak nem indul el
hiába lőttem be a bootolást 2 külön gépen is usbről
-
törölt tag
válasz
King Unique #83602 üzenetére
Köszönöm!
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #83566 üzenetére
Hát akkor használd azt. Ez ilyen egyszerű.. Minden célra a megfelelőt ami illeszkedik a hw és sw hez is és kéznél van.
Az egésszel csak azt akartam mondani hogy:
- a torrent nem egyenlő a uTorrent-el,
- az iso mountolás nem egyenlő a Daemon Tools-al
- a win telepítő pendrive készítés nem egyenlő a Rufus-al.. -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #83561 üzenetére
Igen fat32, ehhez nem kell csak a win beépített filekezelője és tudod fat32-re formázni, másolni. Erre rá tudod másolni a gyári image tartalmát. Mi a probléma?
Ha nem gyári és nagyobb image-d van (pl 7GB az ISO) akkor ha támogatja a gyártó az uefi ntfs bootot akkor csinálhatod ntfs-re, ha csak fat-et, akkor az 'install.WIM' feldarabolható 2-3db 'install?.SWM' filera ami szintén elfér fat32-n. UEFI-hez is jó, Legacy-hoz is jó.
Tehát vannak alternatívák minden esetre, nem egyedüli nélkülözhetetlen a Rufus, létezik élet azon túl is..
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #83559 üzenetére
"esetében sem mindegyik"...
Vannak. És? Már megint a kivételek. Ez már nagyon izzadtság-szagú..Ez itt a WINDOWS topik, ezt a LINUX szálat sem értem miért erőlteted. NEM Linux telepítésről beszéltem.
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #83555 üzenetére
Az UEFI.NTFS -re pedig ezt már sok UEFI(bios)-ba beprogramozzák az alaplap-gyártók (ahogy azt már pár éve elmondtam) így legtöbbször felesleges külön csinálni, csak nem kell kikapcsolni a CSM funkciókat.
(#83557) Igen én az általában esetekről beszélek, Te pedig a speciális nagyritkán előfordulókra hivatkozol..
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #83555 üzenetére
Most nem az extra funkciójáról (win to go) beszélek (amit egyébként más célprogram is tud, az MS meg próbál megakadályozni) hanem a sima telepítő pen készítésről...
Linux ISO-t pedig inkább YUMI-val írok ki, ami jobb és többet is tud..
-
törölt tag
válasz
King Unique #83365 üzenetére
Nálam tök máshogy néz ki az az ablak
Mindegy, kikapcsoltattam vele 31 napra vagy mit írt.
-
törölt tag
válasz
King Unique #83363 üzenetére
Nincs gond a merevlemezzel nem tudom mit kínlódott vele. Javítás közben dobálta a kékhalált, most visszaállítás óta megint jó.
Elvileg Win 10 Pro de nem találom azt az ablakot amit linkeltél
Illetve nem, mert valamiért ez a fostenger minden újraindítás után kéri OneDrive-hoz a jelszavam, és valamiért a másik rakás szar, a Chrome sem akar szinkronizálni.
-
törölt tag
válasz
King Unique #83341 üzenetére
Köszi, sikerült rendbetenni.
Linux alól lett törölve egy kis efi ügyeskedést követően -
atee_13
őstag
válasz
King Unique #83336 üzenetére
1 féle képen tudtam előhozni UEFI lehetőséget, ha a úgy indítottam újra a gépet win 8 ból.
ekkor 2 extra lehetőség van (mivel alap esetben csak cd rom és hdd beállítás van a boot sorrendnél)
-UEFI
-USB
Próbáltam mind a 2 őt előre tenni hátha az a baj, de mindegyiknél ugyan az az eredmény.
Az Asus oldalán is néztem de ami lehetőségek vannak azok egyik sem ez a bios így hiába van ott leírva mit kell beállítani ennek a biosa más menü pontokat tartalmaz, Youtube on ugyan ez a helyzet ez a c végű laptop egy darab sincs és ami x550 de más végződésű nem ezzel/vagy módosított biossal rendelkezik. Az asus topikban egy málast sem kaptam, azt hittem más is futott már bele ebbe és majd kapok infót.
Megpróbálok még variálni az MBR el és az sima ISO tartalom másolással.
-
atee_13
őstag
válasz
King Unique #83329 üzenetére
Már néztem googleben youtobon, ezt a wint már vagy egy tucat másik laptopra feltettem, de nem akar menni sehogy sem, értem az insrukciókat ennek a Asus nak a biosa sem mai a menüpontokat is keresgetni kell mindenfelé, nem találok benne legacy USB menüpontot sem. annyira fapados a bios, hogy nem is tudom hová rejthették. A pendrive napi hazsnálatban volt előtte annak jónak kell lennie. 2x tettem újra a rufussal fat és gpt vel készítve. Boot sorrendet is variáltam már, de semmi nem változott. Lehet én nézek el valamit, de más laptopoknál soha nem kellett ennyit variálnom.
-
atee_13
őstag
válasz
King Unique #83290 üzenetére
Megnézetem és jól csinálta de nem ment, lehet kiírom egy DVD re és megpróbálom arról mert már gyakorlatilag a bisoban minden variációt kipróbáltam.
-
blackmacs
senior tag
válasz
King Unique #83321 üzenetére
Ok,köszi!
-
petya2012
őstag
válasz
King Unique #83322 üzenetére
csak ki akartam próbálni
a teljes képernyős start menünél ha pl lerakom a tálcára a böngészőt,akkor nem maradnak ott a csempék..
most ezt a táblagépes módot aktiváltam,de itt az Edge-nél nem lehet letenni a tálcára,csak bezáró x van -
válasz
King Unique #83303 üzenetére
Nem a törlés a fő cél, csak valahogy lehessen átmozgatni. A linkelt cuccon EaseUS-t nem írták, hogy tudta volna, pedig az nekem is rémlik, a másik viszont nem.
-
atee_13
őstag
válasz
King Unique #83290 üzenetére
Megnézem majd otthon, de emlékeim szerint FAT32 ben csináltam. Az írást leszámítva emlékeim szerint a képen szereplő megoldás volt.
A Boot menüje érdekes mert csak akkor van UEFI ha win 8 ból UEFI-s újra indítással csinálom alap esetben nem találom.
Sorrendet már próbáltam többféleképpen első a USB vagy a UEFI de egyikkel sem ment.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #83237 üzenetére
Anno mikor ez a hibám volt nem foglalkoztam vele többet aztán láttam erről hozzászólásokat de nem mentettem el a linkeket és el is felejtettem mit kell beállítani végignéztem a bios-t de nem találtam olyan anno ami erre hajazna úgyhogy hagytam de most elmentem hátha nem felejtem el ha megint frissítésre adom a fejem.
-
javorszky
tag
válasz
King Unique #83233 üzenetére
Én is bios-t frissitettem.Köszönöm szépen az volt a gond.Már minden tökéletes!!!
-
Cs1csó
titán
válasz
Nekem bios frissítés után volt hasonló anno nem is értettem hozzá úgyhogy inkább visszatettem a korábbit. Akkor nálam is ez a hiba? Ezt a hot plug opciót keressem és tegyem inaktívba?
-
javorszky
tag
válasz
Köszönöm ránézek!!!
-
Z10N
veterán
válasz
King Unique #83196 üzenetére
"Ha már az a módi nálad, hogy mindenkinek így visszaidézgetve válaszolsz"
Nem "modi". Atlathatosag."Nálam meg 0-szor eddig, pedig több, illetve többféle USB-tárolóeszközt is használok Windows 10-zel."
Ha a problema felmerul valahol akkor az problema es noveli a statisztikat. Agydaganatba is csak az hal bele akinek van, akinek meg nincs az akkor tagadja, hogy letezik?!Mac es Linux siman felismeri es kezeli. A hw hibatlan, a disk allapota 100/100, smart-nal nincs flag.
"nem minden USB-chip támogatott, vagy ha igen, akkor sem feltétlen teljes mértékben"
Ez igaz. Esetemben mindketto ASMedia. Hibatlanul mukodnek. Egyedul neha a sebessegre lehet szavam, de az gondolom mar az usb3 szabvany sara."Ki tudja...Amúgy meg nemcsak ezek tartoznak bele."
Nem sokat vannak mozgatva, szoval kizart."Normál esetben menet közben, az OS alól szokás, javasolt. De elvileg annak leállításával, illetve a gép kikapcsolásával is megtörténik és utána fizikálisan is leválasztható az eszköz."
Meg jo, hogy ezt 2018-ban megtehetem"Nem mindig kell piszkálni, de ha úgy szükséges, akkor alap dolog, hogy be kellene állítani a megfelelő jogosultságokat NTFS fájlrendszernél, ami csak néhány kattintás. Nem pedig utólag rácsodálkozni, hogy a másik Windowsnál, másik felhasználói fiók alatt miért nincsen mindenhez teljes hozzáférés..."
Nem piszkaltam. Minek tennem?! Nem alap dolog a beallitasa. Az alap az, hogy mindenki mindenhez hozzafer, kiveve ha beallitom, hogy ne igy legyen. Egy szimpla masolas tortent, nem biztosnagi es rendszerfileokat mozgattam. Mi az hogy racsodalkozni?! Amikor egy alapfunkcio nem mukodik megis mi a f@szomat kene csinalnom, tapsolnom? Oldja meg a win10 magatol. Erdekes a win7-nel nem volt ilyen hulyeseg."Annál mondjuk nem nagyon van mit, de nem is arra vonatkozott"
Na ugye. Marmint mi?"Az ilyen rejtélyes problémáknál jellemzően mindig utólag derülnek ki a dolgok, utólag csordogálnak az újabb és újabb részletek, hogy mégsem minden volt teljesen OK, mint ahogy azt előzőleg állította az illető..."
Hagyjuk a mellebeszelest."Na meg az pl. most utólag derült ki, hogy másmás gépén is használva volt a külső merevlemez, vagy lehet más is használta őket, ki tudja..."
Mi az, hogy most derult ki?!Ezzel nyiotttam a problemat. 2018-ban miert kene problemat jelentsen ez, amikor a win7 idoszakban nem volt ilyen? Mi az, hogy mas is hasznalta? "Ki tudaja", ez most komoly?
"Ez egy dolog... Viszont az nem derül ki belőle, hogy pl. a fizikai csatlakozók és az USB-kábel rendben van-e, maga a külső ház, illetve a merevlemez OK-e."
Az meg egy masik, hogy robosztus. De kiderul. Keves mozgatas ---> csatlakozo allapot/usb kabel. A kulso haznak ehhez mi koze? Sokadhjara irom, de ugy latszik nem tunik fel: 100/100.
Ezenkivul ugy latom nem jon le szamodra, hogy akkor a smart jelezne es FS hiba lenne. De mint mondtam jogosultsagi hiba."Itt a fizikai csatlakozó és az aljzat, illetve a megfelelő illeszkedés, valamint a kábel állapota a lényeg, nem az, hogy milyen vastag..."
Ok, ugy latom csak ezt tudod ismetelgetni. sokadjara irom le hw/hdd 100/100. Capisce?"Ha a Windows az eszköz csatlakoztatáskor problémát észlel és javítást ajánl fel, ott már eleve nem stimmel valami... "
Ugy latom nem ertelmezted amit irtam. Elsore nem ajanlott fel semmit. A meretek jok voltak, csak a fileok voltak elerhetetlenek. Ezert manulaisan futtatam eloszor es talalt is hibat, de generalt is ujakat."Normál esetben csak úgy magától, mindenféle ok nélkül nem szokta."
Nem mondod?! Meg jo."Érdekes, hogy most is csatlakoztatottam az egyik külső HDD-met és jé, nem akarja javítani a Windows 10, minden rendben van vele..."
Ez megis kit erdekel?! Menj el az orovoshoz es mondd neki, hogy egeszseges vagy, de azert vizsgaljon mar meg."Mondjuk több 100 TB-nyi, meg PB-nyi adatot nem szoktam mozgatni alkalmanként, hanem max. több száz GB-ot, vagy esetleg pár TB-ot."
Teljesen mindegy a meret, nem ezen kell lovagolni. Ha a hetvegi 100MB-nyi fenykepeim tunnek igy el, akkor is bosszant."Ha pedig Linux, akkor azzal pont nem olyan régen szívtam, mivel az USB 3.0 eszköz, 3.0-s kábellel, 3.0 portban csak USB 2.0 sebességgel volt hajlandó másolni valamiért..."
Az driver miatt lesz, mint emlitettem az elobb, a sebessegre neha nekem is gondom van. -
Z10N
veterán
válasz
King Unique #83162 üzenetére
Nalam harmadjara produkalta ezt. 3/3 eppen eleg, szoval szerintem fos. Megfelel?
"Én speciel több külső merevlemezt is használok"
Detto."de eddig különösebb problémát nem tapasztaltam"
Linusxnal, mac-nel es win7 en se."Igaz eleve rendeltetésszerűen használom őket"
Nyilvan menet kozben dobalom meg kihuzom oket"szoftveresen mindig leválasztom"
Jelen esetben kikapcsolas utan volt eltavolitva."ha kell beállítom NTFS-nél a megfelelő jogosultságokat"
Ez mondjuk nem alap dolog es mint kiderult itt lesz a hiba egyik nyitja."nem gányolok semmit szét"
Mit "ganyolnek szet" egy alap masolasnal?!"Ahogyan az eszköz állapotára is odafigyelek"
Femtokos usb3 rack megfelel? Kulon tokban szallitva."a megfelelő csatlakozásra, tápellátásra stb."
Szinte kis ujjnyi vastag usb3 kabel. Megfelel?"A CHKDSK-t meg eleve inkább parancssorból célszerű futtatni és ott is csak szükség esetén, nem összevissza."
Harmadik ellenorzsre volt futtatva, automatikusan, masodik gepen."Egyébként pont nem olyan régen mozgattam külső HDD-ken nagyobb mennyiségű adatot, sőt még BitLocker-titkosítású kötetet is át kellett méreteznem, illetve mozgatnom Windows 10-zel és nem volt semmi gond. Az utóbbi eleve kritikus volt, pláne hogy egyes külső particionáló programok sem kezelik a titkosított kötetet, de szerencsére sikerült megoldani."
Good for you. Itt egy alap funkcio nem mukodik. Linux alatt a tobb szaz TB-nyi vm backupok mozgatasanal miert nincs ilyen gondom? -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #83131 üzenetére
Legalább már ezt is tudom, de használom és nem probléma. Nyilván felhasználási fajtából fakadóan függ a biztonsági érintettség...(nálam csak nem lesz probléma ebből)
MD
L -
M@no
tag
válasz
King Unique #83071 üzenetére
Hmm, lehet akkor USB-ről telepítésnél nincs vele gond, ez esetben @pc360 bocs a félrevezetésért.
-
pc360
addikt
válasz
King Unique #83071 üzenetére
Igen, azt is terveztem visszakapcsolni, hiszen csak a legacy boot miatt lett lelőve.
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #83055 üzenetére
"Az pedig már a telepítő indításakor lecsekkolható, hogy milyen módban fut, mert UEFI-nél rendszerint nem a kék színű Windows logó fog megjelenni, hanem a hardver gyártójának a logója (példa)."
A logo megjelenése nem ettől függ, hanem attól, hogy az UEFI-ben a Full Screen Logo hogy van állítva. [kép] Ha kivan kapcsolva, akkor az amit linkeltél, a kék színű fog megjelenni, ha be van, akkor a gyártó logója. Legalábbis az Asrock esetében (ASRock Z370 Extreme4).
-
Rison77
senior tag
válasz
King Unique #83050 üzenetére
Értem, tehát akkor elég az ssd-t formázni és uefivel telepíteni a rendszert. Utána az mbr-es vinyókat fel fogja ismerni? Vagy le kell gyalulni őket és gpt-re konvertálni ?
-
Rison77
senior tag
válasz
King Unique #83031 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
King Unique #83026 üzenetére
Köszi. Elöször megpróbálom a fenti SSD-s módszerrel, az biztos gyorsabb.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82954 üzenetére
Jah, im happy
(Reflect-el csináltam is az egész SSD-ről egy mentést)
Meg Win-nél csinálok egy bizt.mentést (mai nappal)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82950 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82946 üzenetére
Tulajdonos (Tulajdonjog) a "SYSTEM" volt, azt átraktam magamnak (nevem és mail címem, Microsoft fiók), de az "öröklődés forrása" = nincs (itt kellene lennie pl. C:\ nem? - ezt nem tudom megcsinálni sehogy...)
Viszont most tudtam törölni olyan könyvtárat (nagy kiterjedésű és sok mappa/almappa/fájl) amit eddig nem.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82909 üzenetére
Úgy mondták azt használjam mert az valós tempet mutat a 2700X prociról (a fix.verzió volt és az ment szépen, indult, de az setupos volt)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82907 üzenetére
HWiNfo oldaláról csak Portable verzióban láttam a Beta-t. Külön telepítéses is megtalálható a béta verzióban? (nem neztem meg részletesen, de csak .zip file verziót láttam)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82900 üzenetére
Igen, be van állítva...
Másik témához:
Képeket sem tudom megnyítni, másolni..semmit.
Adok neki (külön egyesével) jogot (biztonság résznél) és akkor meg tudom nézni, át tudom másolni.
Ez hogyan lehet megjavítani, hogy ez a probléma ne legyen jelen? Nagyon idegesítő ! (mindjárt formázom a meghajtókat és elveszik közel 6TB adat..de jó lesz)Azért nem hozzá férhető(k) mert semmi jog nincs rajta (szó szerint semmi) és ha adok neki jogot, akkor hozzá férhető.
MD
L -
minas
aktív tag
válasz
King Unique #82887 üzenetére
Köszönöm, én régebbről csak a Norton Ghostot ismertem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
King Unique #82877 üzenetére
meghajtó/tulajdonságok/biztonság/"Hitelesített felhasználók/teljes hozzáférés" elég lesz hozzá?
Igen, jó is lett, erre nem is gondoltam! Köszi!MD
L -
Dromi
tag
válasz
King Unique #82842 üzenetére
KK^, most feltettem az alaplap driverét is erre most csak 1.3 - 15mb-val másol^.. WD Purple Z 3TB, és amit másolok, sok kép, nincs betömörítve...
Akkor a pendriveSandsik Extreme USB 3.0-32gb) az mért van, hogy állandóan ilyen 25mb/al másol, és néha meg maxon? Maxon kéne menjen és ezt sem értem, tuti valami szoftveres hiba van...
SSD adattárolás ha pl game van rajta? -
Dromi
tag
válasz
King Unique #50 üzenetére
Szia!
Akarok kérdezni valamit,feltettem a Win10-t DVD-ről 2 perc alatt kb^ (közben a másik sssd-n töröltem azokat a kis fájlokat, formáztam meg törlés, aztán maradt még 15MB-és töröltem az ssd-t, de ott maradt^). Utána még egy óra sem kellett az össz frissítésnekk és az új nagy patchnak, leformáztam ca 8 óra alatt a HDD-t. VGA &Hangkártya &SSD& egér drivert külön tettem fel, és driver booster-al az összes többit. Akkor két kérdés van:
1. HDD-nem maxon másol hanem ingadozik 10-110MB között, ez ugyanolyan mint a pendrive, ami ca.90MB-val másol és az vagy jó vagy nem de állandóan 25MB-al másol a 90 helyett (néha meg maxon megy.., mi lehet a gond, alaplap driverét nem tettem még fel...
2. a másik ssd-nél mit kell csinálni új kötet és kész?
1TB-át kell másoljak és ez nem jó, hogy simán menne 110mb és csak 20mb-al megy...
-
tylerddd
veterán
válasz
King Unique #82836 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Igen, olvastam most a fenti hozzászólásodat, amiből nekem az jött le, hogy ha a Rufussal megcsinálom a pendrive-ot, akkor kb. a Win telepítő mindent csinál majd ez alapján és kész, ill. UEFI-t állítok be BIOS-ban.
Elmókolgatok majd vele, a régi SSD-n úgyis ott lesz a rendszer, ha valami nem jól sikerülne.
-
dangerzone
addikt
válasz
King Unique #82826 üzenetére
Köszi, ez segített. Átállítottam a biosban CSM-ről uefi-re, most beröffent.
-
CsengődiGeri
tag
válasz
King Unique #82779 üzenetére
Én visszaálltam a 1709-re mert a 1803-ra történő frissítés után több hardverem és programom nem működött mivel sem ujj driver sem új verzióm nem volt belőlük. Így megértem aki ragaszkodik egy működő verzióhoz és nem akar frissíteni. Szerintem én is ennél a verziónál maradok akárki akármit is mond és nem frissítek. Az MS meg bekaphatja ha az újabb verziók szarabbak mint a régi. Ha a frissítések egyenértékűek pl. a W7-ről a W10-re váltással akkor én maradok a réginél, évente kétszer nem fogok újabb és újabb hardvereket és programokat beszerezni és megtanulni, miért nem lehet egy verziót legalább 2-5 évig használni, ja kell a profit mindenkinek csak hogy nekem nem telik rá.
-
Dromi
tag
válasz
King Unique #82815 üzenetére
Nem csináltam vele semmit, ok, köszi^, ma már nem teszek újra. Elég világos volt, csak szeretek sokta kérdezni^. Akkor kihúzom az áromból addig^,
-
Dromi
tag
válasz
King Unique #82812 üzenetére
Kösz megcsináltam a HDD-t, ezt kerestem, csak mindig elfelejtem, hol van, akkor ssd-vel mit kell csinálni?
-
Dromi
tag
válasz
King Unique #82806 üzenetére
Ami most van ez 4 éves kb, samsung 840/120gb/de 66% a kondíció és amit vettem 860, arra újra felteszem a Win10-t aztán még ami mellé megy, de egyenlőre a HDDT, nem sikerült megcsinálni mert a lemezkezelőben úgye felugrott a kérdés, rament a gps, és nem történt semmi. Ott van és mégsincs ott, ezzel, most mit kell csinálni?
120 GB-s meg jó lesz extrának képszerkesztésre, vagy valamire.
A biosba meg nem tudom hogy kell belépni (Asrock Extreme4) Mert múltkor elszállt a VGA, és cserélve lett szervízben, aki újrarakta a rendszert, és valamit beállított, mert nem tudtam belépni a biosba, olyan gyorsan betölt a windows^... de nem 5 mp- kb 10^...Mit kell megnyomni? Ezért is volt az, hogy nem tudtam belépni a meghajtó kezelőbe/ ahol kiválasztod, mit akarsz futatni..F11-re gondoltam, mert nem történik semmi..
-
Dromi
tag
válasz
King Unique #82802 üzenetére
Oké ssd-azt mibe kell? MBR vagy GBT?
-
Mardel
őstag
válasz
King Unique #82773 üzenetére
Lehet, hogy kellett volna, de kikapcsoltam a frissítést mert egy jól működő rendszert pont az újabb frissítések tesznek tönkre.
Plusz mikor volt ez az intel mizéria és a windows alapból letöltötte volna a frissítést a gépemre amiben amd proci van és nem akartam teljesítményt csökkentést mert a microsoft patche lassította az intel és amd gépeket is csak amdre nem az a patch kellett, ezért kikapcsoltam az összes frissítést.Ahogy látszik teljesen igazam volt, mert frissítés nélkül nem szenvedek órákat driverek telepítésével, vagy a hp-nál a sikertelen telepítésével.
Miért kell egy .net keretrendszerhez lefrissíteni az egész hóbelebancot ezt áruld már el nekem? -
törölt tag
válasz
King Unique #82599 üzenetére
Nem kellett Windows telepítővel bajlódni. Linux Mint 19 lett az új rendszer. Elsőre nagyon pozitív az élmény. Arra kértem a felhasználót, hogy ossza meg velem a tapasztalatait. Majd lehet írok egy blog bejegyzést erről a linuxos topikban.
Köszi szépen neked is a segítséget.
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #82350 üzenetére
Ezen cikk alapján megpróbálom kilőni a háttérben futó alkalmazásokat.
De mit lőhetek ki?
Nyilván, amit soha nem futtatok (pl. Twittwer), igen.
Megfordítva a kérdést:
Mit semmiképp ne tiltsak le?
Itt egy lista a háttérben futó / letiltott alkalmazásokról.Szerintetek mit módosítsak?
-
sgabi
csendes tag
válasz
King Unique #82651 üzenetére
Köszönöm! Tehát nagyjából halovány az esélyem erre! Egyébként mivel jelenleg win10-em van és ez produkálja a problémáimat, azért érdeklődtem itt!
-
jokeph
nagyúr
válasz
King Unique #82631 üzenetére
Hát, mindenkinél minden nem lehet jó.
-
jokeph
nagyúr
válasz
King Unique #82626 üzenetére
Clone Drive is jó, régebben használtam.
Defender nem sirt még sosem miatta, hátrányt (látható, érezhető) nem okozott még...
Más virusirtó nincs fenn, eddig szükségtelennek bizonyult, elég erős a hardveres tűzfal.
Meg nagyon kevés, de megbizható és ismert oldalon böngészek, igy az esélyek is bőven kisebbek mint átlagban, továbbá szigorúan 1 felhasználós a gép.
A számomra fontos dolgok a gépen átmenetileg tárolódnak, archiválva vannak, meg van hálózatról leválasztott tároló is.
Összeségében, nagyon kevés dolgot használok a Windowsból is, tehát én kijelenthető, hogy elégedett user vagyok.
A W10 hardver-kezelése (eltávolitás, csatlakoztatás, változások, illesztő-programok kezelése) szerintem az egyik legjobb, ha nem az eddigi legjobb a Windowsok közül.
-
CsengődiGeri
tag
válasz
King Unique #82535 üzenetére
Hali.
Én a múltkor úgy áltam vissza 1803-rol 1709-re hogy az ssd második partíciójára felmásoltam az iso tartalmát aztán a file kezelőből egyszerűen elindítottam a setup.exe-t (a Windows-ból) . Az összes driver megtartása mellett ujra települt a rendszer. -
L4D1K
őstag
válasz
King Unique #82535 üzenetére
Sose volt kb pendrive-om, mindig kölcsön kértem 😊. Na majd lesz valahogy, köszi a segítséget.
-
válasz
King Unique #82523 üzenetére
Igen, megnéztem
Én is abban reménykedtem, hogy csak betűt nem kapott.
Amit nem értettem, hogy pár hete még tudtam használni a külső vinyót minden különösebb gond nélkül. Most meg nem.
Direkt teszteltem USB 2.0 és 3.0-t tudó PD-kkel és mindkettőt, mindkét slot felismerte, csak a külső vinyót nem (amit szerencsére a másik gép lát, tehát azzal nincs gond).
De most előbb jó volna rendberakni az internyett kérdést, mert az jobban fog idegesíteni, ha nem tudok dolgozni, ha hazaértem (bár én cseppet sem bánnám
)
-
SamSem58
aktív tag
válasz
King Unique #82354 üzenetére
A Windows 7 megnyitja a lemezeket, bár "látja" is az Apostol lemezen lévő fájlokat de le nem játssza....
-
SamSem58
aktív tag
válasz
King Unique #82350 üzenetére
Szia,
Van optikai meghajtó a gépen, de az Apostol és a Republic lemezeket egyszerűen kidobja, vagy azt sem érzékeli, hogy van benne lemez, Programlemezekkel, és Videó lemezekkel nincs semmi gond..A VLC player sem játssza le a Windows 7-el megnyitott és átmásolt Apostol, illetve Republic zenefájlokat.
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
King Unique #82326 üzenetére
szerintem engedd el a témát, mert látom a flame-elésen kívül más nem megy, érdemben még mindig nem szóltál hozzá, csak próbálod bebizonyítani, hogy mindenki hülye (főleg Én, csak Te vagy iskolabusz)
le mered fogadni? itt ültél, és végignézted, hogy mit csinálok? rá mered tenni a kocsidat, meg mondjuk a lakásod? vagy egy éves fizetésed? tényleg ennyire biztos vagy magadban?és a vindóz pedig a világ legtökéletesebb oprendszere, ami nem hibázik soha?ez lenne az évszázad vicce.
persze, tudom, értelme nincs, mert ha elbukod, akkor se veszítessz semmit, mert ez csak a péhá.
akkor most próbálj meg érdemileg hozzászólni, és a kérdésre keresni valami építő jellegű választ, az offolást pedig fejezd be kérlek.Ami viszont témába vág, megmutathatnád, itt, fórumon, képekkel szemléltetve, hogy win 10 telepítőnél hogyan állítod be pontosan az EFI és RECOVERY partíciók pontos elérési útját!
köszi -
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
King Unique #82323 üzenetére
te figyumár, mi ebben az összevissza nyomogatás?
nem vagyok egy számítástechnikai analfabéta
ha egy particionálatlan lemezre teszem azt a tetves rendszer létre KELL hoznia minden esetben a számára szükséges partíciókat
sok telepítésből ez az első eset, hogy nem úgy történik ahogy kellene neki, ne akard megmagyarázni légy szíves, hogy én vagyok a hülye.
az előző telepítés NEM lett elcseszve, fél évig használtam.
mint írtam már kétszer, a célmeghajtó TELJESEN LE VOLT TÖRÖLVE, partícionálatlan nyers lemez volt.
Az új gombal manuálisan tudsz létrehozni partíciót, csatolási pontot viszont NEM tudsz megadni, nem tudod megmondani neki, hogy ez az EFI meghajtó, ez meg a restore, és a harmadikra meg telepeggyé'
ha nem olvasod végig amit írok, akkor meg ne válaszolj rá légyszíves.
a kérdés még mindig nem az, amire válaszoltál.
és flame off. nem szeretem ha hülyének néznek.(#82324) Doky586
szerintem te se olvastad végig a hsz-t
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #82196 üzenetére
Igaz, ezt elfelejtettem.
Még nem szoktam hozzá, hogy sok funkció a biztonság kedvéért csak így érhető el.
Akkor viszont a kettőnek szinte ugyanaz a feladata, legfeljebb az automatikus tárterület segéd automatikusan is tud törölni. -
kory24
őstag
válasz
King Unique #82078 üzenetére
Igen, nem is akartam.
De minden mást kipróbáltam már. (dexe /online /cleanup-image /scanhealth, hibaelhárítás, Net framwork ki-be)Viszont érdekes, többeknél előjön hiba....
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #82069 üzenetére
Üdv, a képemet látva nálam is megfelelően van telepítve gpt uefi stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest