- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Mardel #123200 üzenetére
Lehet ellenőrizni, próbálgatni az általános megoldási javaslatokat: [link], [link], [link].
Ha a közvetlen funkciófrissítés, build upgrade nem megy 2004-re, akkor másik megoldás a 2004 clean install, már ha az opció számodra.
Következő lehetőség nem erőltetni az upgrade-et, hanem használni tovább a jelenleg telepített (frissítési alap), pl. a 1909-es verziót, támogatott még az is egy ideig, ami már itt is le volt írva többször (példa). -
King Unique
titán
válasz
Mardel #84332 üzenetére
A Windowst normál módon eleve nem is lehet USB-s tárolóeszközre telepíteni, mivel ahhoz Windows To Go telepítés kell. Aminél amúgy hivatalosan nem támogatott a build upgrade. Viszont, ha WinToUSB-vel készítetted el, akkor ugyanezen cégnek van Windows To Go Upgrader szoftvere is, amivel elvileg megoldható.
(#84333) Core2duo6600:
Arról ott és korábban ebben a topikban is már volt szó, hogy a WTG megvalósításának elsődlegesen nem az a módja, még ha működőképes is. Az upgrade-nél meg pláne nem keverve a kettőt, hogy egyik szoftverrel megcsinálni így, majd aztán betolni virtuális gép alá és úgy... -
-
King Unique
titán
válasz
Mardel #82776 üzenetére
Tedd hozzá, hogy már akinél, meg szerinted... Én speciel folyamatosan frissítem a rendszert és az aktuális funkciófrissítéseket is mindig felrakom, van (másmilyen) HP nyomtatóm is, megy, illetve települ az XY .NET is, ha egy programnak szüksége van rá. Az utóbbihoz pedig amúgy le vannak írva a rendszerkövetelmények.
-
King Unique
titán
válasz
Mardel #82771 üzenetére
Az nem tudom megvan-e, hogy a 1511-es verzió támogatása már bőven lejárt és rég frissíteni kellett volna egy újabb verzióra... Egy teljes build upgrade pedig eltarthat egy ideig, ami nem meglepő. Ahogyan az sem, hogy utána szükség esetén egyes drivereket frissíteni kell, illetve aktualizálni az egyes programokat és eszközökhöz való drivereket az új Windows 10-verzióhoz.
Az ilyen ovis szintű és ultragáz "fos, $" stb. megnyilvánulásokat meg a rendszer szakmai topikjában igazán lehetne mellőzni...
-
válasz
Mardel #34094 üzenetére
Lent Szancsó-nak is ugyanez volt a gondja. Meg még alsó hangon is pár százezer felhasználónak.
Én egy magyarázatot találtam erre anno az esetemben, a Teamviewer régebbi verziói állítólag fel-fel élesztették a hibernált / alvó üzemmódú Windowst. Legalábbis azt hittem, mert aztán az egyik reggel megint azt láttam, hogy a gépem felébredt magától, pedig a Teamviewer nem is volt feltelepítve már.
Egyébként több ilyen probléma is található a neten.
Akármerre is nézel.Végül ezen az oldalon találsz különféle lehetőségeket a probléma lehetséges okainak felderítésére / megoldására: [link]
Én szimplán visszamentem a Win 8.1-re. A Win10 véleményem szerint jelen formájában használatra alkalmatlan. Nem, az, hogy 10 emberből mondjuk 8 esetében nincs probléma, az nem azt jelenti, hogy ahol van, ott user error az ok. Ahogy az sem normális, hogy random előforduló hibáknál folyamatosan a regeditben meg a powershell-el kell szórakoznia a usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest