- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezzel az erővel elkezdem begépelni a keresőbe. Éppen ez az, hogy gyakran nem tudom, milyen néven került a start menübe az adott progi (például Cryptoprevent a Foolish it mappába került, ha pedig sok ilyen van, nem jegyzi meg az ember egyhamar), ilyenkor pedig a 8.1-féle megoldás sokkal áttekinthetőbb. Ráadásul ott külön lehet választani a metrós alkalmazásokat a hagyományostól, használati gyakoriság szerinti sorrendbe tehető, telepítés dátuma szerinti sorrendbe tehető stb.
-
szmayer1
senior tag
Tudom, hogy ki lehet várni, csak kicsit morgolódós a hangulatom, de az a problémám, ha már egyszer sikerült nekik eltalálni a gyors bebootolási időt, akkor ezt miért nem tudták megtartani a következő windowsban. Így olyan mintha visszafejlődne az op rendszer.
Egyébként egy teljes újraindítás nekem is 35-40 másodperc, még ezen a gépen is, de jobb volt látni mikor max 20-25 mp volt. -
Clemi
veterán
Nem tudom mi kavarta meg, de egy újraindítás most megoldotta, és igen csak az az egy gomb nézett ki olyan furcsán.
Már azt hittem ez valami feature, mert ha fölé vittem az egeret, változott a képe. Ami érdekes, hogy 2 nappal ezelőtt érkezett a KB3081448 frissítés, ami a frissítési napló szerint is 08.28-án települt, ennek ellenére a tegnapi restart után a műveletközpont jelezte, hogy frissítést telepített a rendszer. Mikor megnéztem, hogy mégis mit, a KB3081448 frissítést mutatta.
-
ksanc
őstag
De miért is kell a kodek pakk?
Azért, mert szegény delikvens belefut valami ótvar kódolású videofájlba és az xy codecpack a havernak is megoldotta.
Meg. Egy problémát megold, 20-at meg generál.
Szerintem is szükségtelen, vagy megfelelő lejátszó kell, vagy a kérdéses egzotikus dekódert telepíteni.
De elhiszem, hogy sokkal egyszerűbb egy ilyet feldobni, ami aztán beregisztrálja az összes formátumot valami elavult vagy fos kodekre, aztán jön egy idő után az, hogy xy lejátszó milyen szar, semmit sem játszik le. Pedig szerencsétlen csak a kodekpakk által forced regisztrált fos kodeket kénytelen használni... -
A bank honlapja kifejezetten felhívja a figyelmet, hogy a kártyás belépés, ami nekem is van nem működik, nincs még hozzá plugin,nem támogatott a 10-es alatt, dolgoznak rajta. Nem jelentkeztem semmilyen frissítésre, egy szép nap reggelén ott volt a jobb sarokban a win 10-es frissítési ikon, hogy minden rendben majd értesítenek, bla bla bla.
Kérdésem továbbra is, mi a legrövidebb útja, hogy majd visszakapjam a 7-est?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest