- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
zsoltip #122377 üzenetére
Két dolgot próbálnék meg:
1. Tiszta telepítés a 2004-es build-del ( telepítésnél a korábbi rendszer által létrehozott partíciókat gyalulni stb.) és HAGYD a Windows-ra a driver-ek telepítését2. Egy korábbi Windows 10 build-del telepíteném fel pl. a 1909 vagy a 1903-assal, persze itt is hagyni a driver-ek telepítését a Windows-ra és nem telepítgetni manuálisan driver-eket.
SunMount3r
Húú van ott baj rendesen, nekem még 70 fok Celsiusnál sem volt több soha a procim egyik magja sem.
Itt kell valamit csinálni, pasztázást stb. -
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #111413 üzenetére
Ez a megoldás úgyfest működik.
https://superuser.com/questions/1389415/google-drive-file-stream-kicks-regular-google-drive-out-of-windows-quick-access -
zolee001
őstag
válasz
zsoltip #108087 üzenetére
Passzolom,te látod mit látsz
A GUI felületet ember nem tudja követni mert jön a gyökér átnevezökommandó és elrakja valahova más néven persze mert az aztán a cool
Nekem pl egyik gépen protection hystory néven szerepel ugyanott,gondolom a threat fenyegetöbben hangzik és azért lett az a nevePower shell Get-MpThreatDetection és akár 500 gépröl is lekérhetö 1 db txt fileba
-
törölt tag
válasz
zsoltip #107428 üzenetére
A puding próbája... a magyar verzióban nem tudom hogyan van írva, az angolban limitálás szó van, nem engedés. Korlátozd mit csinálhat háttérben: Mindig vagy Soha. Nálam ethernet kábelnél is alapértelmezett a never, ahogy beraktam a képet, azaz soha ne korlátozza a háttérben frissítést, ha átraknám Always-re akkor nem ügyködne háttérben, én így értem.
-
joker1220
őstag
-
joker1220
őstag
-
Geth
veterán
válasz
zsoltip #65795 üzenetére
Nem használok BSPlayert, de MPC-HC-val sohasem volt ilyen gondom.
Rendes installeres? Akkor szokott ilyen lenni, ha valami rosszul támogatja az UAC-ot.
Vista óta fokozatosan keményít az MS, hogy ne írhasson akármi a védett helyekre. Ilyen védett hely például a Program Files mappa is. Elvileg oda csak a "binárisnak" kellene kerülnie, és AppData-ba írhat amit akar.Például Eclipse-t nem szabad Program Files-ba kicsomagolni, mert nem fog tudni telepíteni plugineket, mert nem írhat oda. Adminként lehet futtatni, de az adminnal futtatás egy sziréna, hogy valami nem oké.
Szóval ha valamiért a BSPlayer például Program Files alatt van, és oda is akarja írni például a beállításait, akkor az nem fog menni normál esetben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest