- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Üdv
Csak okulásként írom le : egy ismerősöm 120Gb ssd-t kölcsönkértem, mert azon volt a bf5 'letöltve'😉. Szóval azon volt az oprendszer is. Hazavittem aztán bepattintottam, gondoltam átmásolom az 50 gigányi anyagot. Tudni kell, hogy a gépwmben 1 db nvme 256Gb ssd van amin az oprendszer van meg van egy D meghajtó ( 521Gb ssd).
A 'D' meghajtóra kibontottam a játékot , minden fasz@. Kivettem az ismi 120as ssd-t aztán hazavittem, ott bepattintottam a gépbe. Aztán jöttek az indítási hibák stb, végül elindult..de. Úgy néz ki hogy vmi történt az op rendszerrel..összeakadtak?
Másnap itthon a gépem próbálom indítani , errorral újraindul, majd minden ok...de a D meghajtóról eltűnt majdnem minden,mivel volt még egy metro exodus játék is, csak a bf5 daemon tools volt fent..
Ilyet még nem láttam, húzhatom újra mindkét gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest