Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#77646080 #83668 üzenetére
Valószínű a kollégát elviszi az infarktus, ha valami 5 helyett 10 másodpercet tölt. Mondván halál mindenre ami az SSD előtt volt!
Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?A másik fele az, hogy amikor megvettem a gépet, akkor még SSD-vel igen drágán lehetett volna venni új ketyerét.
Amire használom, arra (jelenleg) ez bőven elegendő.
Nem fogok csak azért valamibe pénzt ölni, mert jaj de szuper új, meg lerajtolja a másik gépeket.
Minek?
Ez olyan, mintha a lakásom és a munkahelyem közti távolságra egy pl. Opel Astra helyett Ford Mustangot vennék. Mondván amíg az Astra a 3-ast keresi a Hungárián, én addigra 2-esben az Árpád hídnál vagyok.
Ennek a körnek a vége pedig maximum a fütyülő skálázása lenne, semmi más.Alanyi joga tudtommal mindenkinek olyan gépet, rendszert, telefont, autót, stb. dolgot használni ami neki tetszik.
Életünk végén majd ugyanúgy vagy a kazánba sütnek ropogósra vagy gilisztapartit csinálnak.
Addig pedig lehet nyugodtan élvezni az életet mindennemű #deszaratiéd duma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest