- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #82958 üzenetére
Doky ez kb. olyan érvelés mint pl. én az utóbbi 20 évben nem voltam influenzás, pedig körülöttem sokan voltak.
Én ugyanezzel a problémával küszködtem kb. másfél éve, teleszórtam a topikot a nyvagjásommal, megoldás nincs csak megkerülés, nevezetesen én a 7-8 gép között megforduló 1 terás adatvinyót megformáztam FAT rendszerre és azóta egyik w10 se rinyál. De mondom, ez nem megoldása csak kikerülése egy élő, létező w10 jogosultság túllihegésnek. Mielőtt visszakérdez bárki, igen csak a pár w10 szarakodott, w7 és még xp meg linux is volt a buliba és egyik se problémázott soha. Csak amikor néhány gépre w10 került, na ott megszűnt a megnyitom a fájlt 2 kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest