Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ha ez most humor volt, akkor, ez egy elég rossz vicc.
Teljes szakmai hozzá nemértés. Gratulálok. Mit bizonyít az, hogy neked most ment? Talán valami komoly hiba merült fel a rendszeredbe? Megsúgom nekem is megy. Ha a rendszer OK, akkor az több mint furcsa lenne, ha nem menne. Ennek elsőssorban nem csak akkor kell jól működnie, amikor minden rendben van, hisz ilyenkor semmi értelme, hanem akkor is amikor nagyon komoly probléma merül fel. Hatalmas különbség. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor ilyenekkel ha kérhetem ne fárassz, mert már agyon unom.(#77832) svgyula
(#76925)
Buherálás és buherálás között hatalmas különbségek vannak. Betűk állítása a nagyon gyenge buherálások közé tartoznak. Ez alapból is benne van a Windows 10-ben. Valószínűleg a user szándékos megtévesztésére, amit csak a kiválasztottak ismernek fel.

(#77021)
Az Asrock driveri lassulásának okát próbáltam kideríteni, hogy a komolyabb javításokat elkerüljem.
(#76936)
Itt mindenki által ajánlott programot néztem meg. Csak feltettem és kerestem a betűk és színek állítását. De nem állítottam semmit. Ez NEM buherálás.
Illetve a gépházban meglévő dolgokat állítottam. Ha ez buherálásnak számít, akkor a helyzet nagyságrendekkel súlyosabb, mert az azt jelentené, hogy a Microsoft szándékos átveri a usereket. Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Már a Windowsba beépített beállítások is komoly buherálások???(#76995)
Ez valóban komoly buherálás.
A tálca ikonokat tettem sűrűbbé. 
A rendszer komoly buherálásának, a hardverbeállításokban (nem hitelesített driverek felhelyezése, sebességben, memória kezelésben, I/O műveletekben, processzor műveletekben, történő stb.) eszközölt változtatások számítanak komoly buherálásnak, amikor is a rendszer magjához nyúl az ember. Ilyen pedig még véletlenül sem történt. Amit csináltam az csak a felszín, a megjelenési beállításai. Mint már többször írtam ennél sokkal súlyosabb, mélyrehatóbb beállításokat is el kellene tűrnie a rendszernek úgy, hogy a beépített javítási lehetőségek lehetővé teszik a visszaállítást. Ha mégis egy mélyreható piszkálás miatt kiakad, ami nagyon is lehetséges adott esetben, akkor a javítási lehetőségeknek az esetek döntő többségében helyre kellene hoznia a hibát (csökkentett mód, utoljára használt jó config visszatöltése, rendszer visszaállítás, rendszerkép visszaállítás, fájlok visszaállítása).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teljes szakmai hozzá nemértés. Gratulálok. Mit bizonyít az, hogy neked most ment? Talán valami komoly hiba merült fel a rendszeredbe? Megsúgom nekem is megy. Ha a rendszer OK, akkor az több mint furcsa lenne, ha nem menne. Ennek elsőssorban nem csak akkor kell jól működnie, amikor minden rendben van, hisz ilyenkor semmi értelme, hanem akkor is amikor nagyon komoly probléma merül fel. Hatalmas különbség. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor ilyenekkel ha kérhetem ne fárassz, mert már agyon unom.