Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Nem tudom milyen telóról van szó, de ha androidos és USB-n MTP módban csatlakozik, akkor annál Windows alatt nem is nagyon lesz ilyen opció. Ahhoz, hogy leválaszthatóként megjelenjen, oda USB Mass Storage mód kell, amit az alábbi összefoglaló is említ. Viszont míg a korábbi Android verziókban volt ilyen opció, addig állítólag a 6-osnál már nincsen [link].
De amúgy MTP esetén elvileg nem létszükséglet leválasztani, elég a kábel kihúzása is. Nekem eddig nem okozott különösebb problémát. Bár USB-nél a szakszerű leválasztás híve vagyok, így alapból az USR programot használom, amivel megoldható. Illetve Win8 óta a gépházban is eltávolíthatók az USB-eszközök, de az nem az igazi, full leszedi az eszközillesztőt is
—►[link].Ja, és tudom, hogy bezzeg másik OS-ek alatt leválasztható az okosteló asztali ikonon, fájlkezelőben, akár még az alsó panelen is... De WP esetén már nekem is felajánlja a Windows a tálca értesítési területén.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest