Hirdetés
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98 #32115 üzenetére
Köszi!
Az életbe nem találtam volna meg.
Marhák, mert ott már helyesírás ellenőrzésnek hívják, ez alapján azt hihetné az ember, hogy keresni is a helyesírás ellenőrzőt kell.Egyébként, ami miatt a feedbackre írtam, az az USB kezelés. Egészpontosan a médiaeszköz (MTP) Telefont így csatlakoztatom a géphez, mert így a droidos teló nem unmountolja az sd kártyát, és ez Win7-en jól is működött. Itt azonban rendszeresen belepusztul a filekezelő. Például új mapp létrehozásánál szinte üzembiztosan megfexik. Nem lefagy, és újraindul, hanem csak nem reagál, nem csinál semmit, beszürkül, kész, vége. Ki kell jelentkezni a gépből. A másik, hogy 2-3 kör után már hiába dugtam rá a gépre a telefont, még csak nem is pittyent, nem érzékelt, hogy rá van duga. Akkor már a gépet kellett újraindítani. Nagyon nem vicces, hogy 5 jpeg, és 10 mp3 rámásolása a telefonra ennyi szopással jár.
Ezt nem csak a telefonommal, hanem a táblagépemmel is megcsinálta, 1-2 hónapja, de akkor azthittem, csak valami egyszeri izé marhaság. Ezek szerint sajnos nemu.i.: Alapvetően elvagyok a 10-essel, de tényleg fel bírja nyomni a vérnyomásomat néha, hogy ilyen bizgerentyű apróságok, amik kb 20 éve működnek, most egyszercsak beszarnak. És nem a régi hardver, vagy ilyesmik miatt, hanem azért mert csak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- SörcsaPH!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest