- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
King Unique #150023 üzenetére
Gondolod, nem azzal kezdtem?
Semmilyen elfogadható magyarázat nincs egyikben sem arra, hogy a Windows miért állít be ilyen lób@szó nagy blokkméretet automatikusan. Értem én, hogy a meghajtó kapacitásához kötötték, vagyis azt tippelték, hogy a nagy meghajtón majd 99,9%-ban csak jó nagy fájlokat fog tárolni mindenki, ami bizonyos esetekben igaz lehet, máskor viszont nem, és akkor jöhetnek ki olyan gyönyörű eredmények, hogy 46 megányi kis fájl közel 10 gigát foglal el a lemezen:
Az exFAT 2^32, vagyis 4,294,967,296 blokkot képes kezelni, amibe még egy 10 terás meghajtónál is simán belefér a 4K-s blokkméret. Tudom, utópisztikus, de formázásnál két egyszerű kérdéssel, illetve opcióval könnyen lehet optimalizálni a blokkválasztáson, na, de ennyire sosem volt felhasználóbarát a Windows, és valószínűleg nem is lesz az egyhamar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest