Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Gyors kérdés:
A windows update feldobott egy firmware (gondolom BIOS) frissítést az Asus notebookomhoz.
ASUSTeK COMPUTER INC. - Firmware - 4/29/2019 12:00:00 AM - 10.0.15063.314
Status: Pending installWe'll automatically install updates when you aren't using your device, or you can install them now if you want.
Nem akarom telepíteni. Eleve nem tartom jó ötletnek, ha egy harmadik cég akarja frissíteni a BIOS-omat, miközben az Asus meg nem. Illetve olvastam ehhez a dátumhoz közeli commenteket, miszerint az MS firmware update után nem indult el a gép.
Hogy tudom letiltani ezt a frissítést? A recovery-vel utólag ugye nem érek semmit, mert nem OS vagy alkalmazás update, hanem BIOS. Egy el nem induló gépen nem tudok visszavonni frissítést. Szóval még telepítés előtt hogy tudom lelőni ezt a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Proxmox VE
- Parfüm topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest