- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #68212 üzenetére
Az a helyzet, hogy előtelepített rendszer volt és amikor aktiválni kellene nem tudom milyen kódsort kell begépelni. Ki lehet lesni valahonnét?
-
Alteran-IT
őstag
válasz
csabyka666 #68211 üzenetére
Erre gondoltál? Én telepítés után automatikusan kikapcsolom.
-
Kuter
senior tag
válasz
csabyka666 #67634 üzenetére
Ez a hiba 4 nem egyforma gépre is bejőtt 1 vadi új notebook, 3 asztali gép ,win 7 win 8.1 van a gépekre telepítve.Nem hinném hogy hárdveres hiba lenne.De azért megnézem.
-
golyós
addikt
válasz
csabyka666 #67606 üzenetére
A kérdés még él ettől függetlenül: létezik valami ikon cserélgető progi vagy nem érdemes szórakozni vele?
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #67597 üzenetére
Az én gépemen, Lenovo Z50-70, a Windows 8.1 csak UEFI-ben hajlandó jól működni. Ha Legacy-ban van telepítve, sok driver fel sem települ, mondván, hogy nincs ilyen hardver a gépben. Vagy ha feltelepül, időnként kék halál kíséri a működését. UEFI-ben minden tökéletes.
-
válasz
csabyka666 #67596 üzenetére
Úgy néz ki, megoldódott a probléma. Átállítottam a BIOS-ban a boot-ot UEFI-re, feltelepítettem DVD-lemezről a Win8.1-et, és megszűnt a fagyás - a telepítés is szépen végigment, illetve újraindítás/leállítás során sem fagy ki a rendszer.
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51438 üzenetére
Hát sajnálom akkor, nézegesd akkor a Creative oldalát hátha frissül majd a driver még aztán Win7 64 bit jó lenne még neked.
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51434 üzenetére
Ez a hiba nem igazán Windows felől van meg. Régi a hardver és nincs driver hozzá... Topikja van esetleg? ott meg kellene kérdezni hátha vannak hozzá nem gyártói driverek, valamelyik kártyához készült talán univerzális.
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51410 üzenetére
És akkor a Win8.1 X64 miben lenne előrelépés? Ha ilyen szinten van már inkompatibilitás akkor Win8.1 sem lesz jobb, sőt..
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51406 üzenetére
Ezt olvasd el, itt van a valódi apróságok amik kellenek a 8.1 64 bitnek: [link]
Jó lesz a gépednek a Win7 is hidd el, laposra nekem is felment nehezen a Win8 aztán csak fagyott, 8.1 meg sehogy pedig másnak a fórumról meg megy, pedig ua. a proci, videó stb, csak a márka más amiben benne van.
-
King Unique
titán
válasz
csabyka666 #51403 üzenetére
Hát, ha azokat valóban nem tudja (pedig alap dolgok), akkor valóban ott és megvan a hiba oka...
Tehát v 32 biteset teszel fel, v 64 bites Win7 lesz újra, esetleg a sima 8, annál még nem kell mind3 úgy tudom. -
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51403 üzenetére
Win8.1 esetében jöttel be ezek az új követelmények 64 bit esetén, még a Win8 64 bit is megy ezek nélkül, win7nél meg semmi ilyesmi nincs, vagy ami van azt azért az elmúlt 10 év procijai tudják kb.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
csabyka666 #51399 üzenetére
Nekem 3gb ram van és 64bitest használok.
-
szabonagyur
félisten
válasz
csabyka666 #51399 üzenetére
Hello
Mennyire van húzva a gép? Ha van rakd vissza gyárira. Meg kéne nézned, hogy a procid támogat e mindent ami kell hozzá, mivel 64 bites 8.1 picivel többet vár el mint a 32 bites.
Kollégával egyszerre írtuk a proci dolgot, gyorsan ránéztem és a hiba ez lehet, sajna annyira régi, hogy nem támogatja az új utasítás készletet: [link], sajna jobb a Win7 neked.
-
King Unique
titán
válasz
csabyka666 #51398 üzenetére
Én notimban is "csak" 4GB RAM volt és gond nélkül felment rá. Tehát szerintem ez a része rendben van.
8.1-nél már kicsit komolyabban a proci követelmények (PAE,NX,SSE2 támogatás [link]), illetve 64 bites OS és ha UEFI BIOS van, akkor GPT partíciü kell a telepítéshez (v UEFI-t kikapcsolva telepíteni). Ha erre utaló hibaüzenet nélkül, csak úgy a semmiből újraindult, akkor passz...jó a telepítő DVD, mást nem tudok hozzáfűzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged